Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη – Τετάρτη 16 Ιουνίου

Μαζί της οι «Εξάγραμμο»

Καλεσμένος ο Παναγιώτης Μάργαρης

Η ερμηνεύτρια Σαλίνα Γαβαλά παρουσιάζει την μουσική παράσταση με τίτλο «Έλα» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Μαζί της συμπράττουν οι τριπολίτες μουσικοί Στρατής Παναγιωτόπουλος στην κλασική κιθάρα και Χρήστος Γκαργκάσουλας στο μπουζούκι, που έχουν δημιουργήσει το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα «Εξάγραμμο» που καταφέρνει με μαεστρία να ενώσει τα δυο όργανα και να τα μεταμορφώσει σε μια ορχήστρα. 

Στο πρόγραμμα παντρεύονται διαχρονικά τραγούδια  σπουδαίων δημιουργών όπως των  Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου μαζί με πιο σύγχρονα τραγούδια, αλλά και από την πρόσφατη προσωπική δισκογραφία της Σαλίνας Γαβαλά. 

Ξεχωριστή στιγμή στο πρόγραμμα αποτελεί η ζωντανή παρουσίαση του νέου  της τραγουδιού με τίτλο «Έλα», σε μουσική  του Παναγιώτη Μάργαρη και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, συνοδευόμενη από τον ίδιο τον συνθέτη και κιθαρίστα ο οποίος είναι και ο εκλεκτός καλεσμένος της βραδιάς.  

Η θεατρικότητα και το πάθος της Σαλίνας Γαβαλά σε συνδυασμό με τις εμπνευσμένες και ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις των «Εξάγραμμο» με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Παναγιώτη Μάργαρη, μας υπόσχονται μια μυσταγωγική ατμοσφαιρική συναυλία γεμάτη πλούσια συναισθήματα.

«Έλα», ένα κάλεσμα για μια μουσική παράσταση που μιλάει στην ψυχή και στο συναίσθημα.

Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης

Πλατεία Πετρινού

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 15 euro

Προπώληση εισιτηρίων: More.com
https://www.more.com/music/salina-gabala-oi-eksagrammo-ela/

About Post Author