Συγκινεί η Δήμητρα Γαλάνη με τα λόγια της! (vid)

Η εξαίσια ερμηνεύτρια, Δήμητρα Γαλάνη, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ένα μεγάλο ευχαριστώ”, και μίλησε στη Σία Κοσιώνη, για τις επιδράσεις που είχε ο ιός σε εμάς ως κοινωνία και τόνισε πως μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικοί ήρωες.

Συγκλονιστική ήταν η αναφορά της στους νέους που προσπαθούν να ορθοποδήσουν αυτή τη δύσκολη εποχή.

«Η ανθρώπινη διάσταση δεν είναι σε μια αγκαλιά, σε ένα φιλί, σε μια καλή κουβέντα. Η ανθρώπινη διάσταση είναι αυτό που ζούμε, που βλέπουμε, που βγαίνουμε και ευχαριστούμε με έναν τρόπο σχεδόν πληθωρικό. Μπήκε σε αυτόν τον λαό μία αυτοπειθαρχία και μια συλλογική συνείδηση που δεν την περίμενα να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως είμαστε παρορμητικοί και θορυβώδεις».

Επίσης πρόσθεσε:

«Έχει γίνει και λίγο της μόδας να λέμε ευχαριστώ, εμένα δεν μου αρέσουν τα πράγματα της μόδας, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι από την καρδιά μας αυτό το πράγμα  […] Μπορεί η κοινωνία μας να έχει διαβρωθεί από πολλά και είναι λογικό, αλλά δεν έχει χάσει το συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο είναι πολύ ισχυρό. Για μένα ήταν πάντα ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Είμαστε μια χώρα που παράγει και εξάγει επιστήμονες. Έχουμε δώσει παράδειγμα σε αυτό, διεθνώς και βλέπεις ένας λαός, ο οποίος πέρασε από φτώχεια, όχι τώρα, πάντα. Τα παιδιά τους θέλαν να σπουδάσουν και να το τώρα. Έχουμε επανδρώσεις σχεδόν όλη την Ευρώπη με γιατρούς, θα θέλαμε να είναι εδώ κοντά μας αλλά τώρα η Ευρώπη είναι μια πατρίδα. Είμαστε άξιος λαός».

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours