Η δισκογραφία της Sade τον Οκτώβριο σε συλλεκτικό box set βινυλίων

Η Sade και το γκρουπ της θα κυκλοφορήσουν μία συλλογή ολόκληρης της δισκογραφίας τους στις 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του θρυλικού συγκροτήματος, Sony Music, το box set των Sade θα έχει τίτλο «This Far» και θα περιλαμβάνει remastered εκδοχές όλων των studio albums του συγκροτήματος μέχρι σήμερα σε βινύλιο.

Announcing Sade’s box set entitled ‘This Far’ will be released worldwide on October 9th 2020, featuring remastered…

Δημοσιεύτηκε από Sade στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Οι έξι δίσκοι της μπάντας, «Diamond Life» (1984), «Promise» (1985), «Stronger Than Pride» (1988), «Love Deluxe» (1992), «Lovers Rock» (2000) και «Soldier of Love» (2010), θα βρίσκονται σε ένα λευκό κουτί που σχεδιάστηκε από τον Tom Hingston.

Τα εξώφυλλα των έξι δίσκων τυπώθηκαν ξανά με απόλυτη προσοχή χρησιμοποιώντας το ίδιο χαρτί και την ίδια μέθοδο για να διατηρηθεί η αυθεντικότητα των πρωτότυπων εκδοχών.

Ο τίτλος του box set «This Far» υπονοεί ότι η δισκογραφική καριέρα της μπάντας δεν είναι ολοκληρωμένη, αλλά αυτή η νέα πολυσυλλεκτική κυκλοφορία φέρνει μαζί ένα μεγάλο μέρος ηχογραφήσεων που ήταν δύσκολο να βρεθούν πριν στην αρχική τους μορφή.

Το τετραμελές συγκρότημα που αποτελείται από τους Sade (φωνητικά), Stuart Matthewman (σαξόφωνο/κιθάρα), Andrew Hale (πλήκτρα) και o PaulSpencer Denman (μπάσο) ασχολήθηκαν άμεσα με τη διαδικασία, περνώντας χρόνο στα Abbey Road Studios μαζί με τον mastering engineer Miles Showell καθώς και τον πολλά χρόνια συνεργάτη τους, τον συμπαραγωγό Mike Pela.

Η πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους είναι το «Soldier Of Love» που κυκλοφόρησε το 2010 και έφτασε στο Νο. 1 σε 15 χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Αμερικής.

Πηγή:in.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *