Διάσημη ηθοποιός έκανε σεξ με πασίγνωστο άνδρα στην Ιερά Οδό μπροστά στα μπουζούκια

Photo by Tyler Nix on Unsplash

Η Τραϊάνα Ανανία στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο περίφημο εξομολογητήριο όπου και πρόδωσε το πιο άβολο περιστατικό που έχει ζήσει στη σκηνή ενώ εξήγησε γιατί δεν θα ήθελε να βρεθεί ξανά σε περιοδεία.

Ειδικότερα, η Τραϊάνα Ανανία εξομολογήθηκε πως «στο παρελθόν εργαζόμουν σαν χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά και, όταν έβγαινα για να χορέψω, φορούσα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι ή κάπα ή κάτι τέτοιο. Οπότε περνούσα μέσα από τον κόσμο με αυτό και, όταν ανέβαινα στη σκηνή, το άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν κατέβαινα το ξανάβαζα. Μια φορά, λοιπόν, κατέβηκα από τη σκηνή και μου το είχαν κλέψει». Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να καεί στην κόλαση».

«Έχω μετανιώσει για συνεργασία που έχω κάνει και δεν θα ξαναπήγαινα περιοδεία. Μία περιοδεία έχω πάει και μπορείτε να την βρείτε στο google ποια είναι. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και ανδροκρατούμενο το όλο κλίμα και κακή ποιότητα» πρόσθεσε, ακόμα, η Τραϊάνα Ανανία.

Στη συνέχεια, σε σχετική ερώτηση για το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, απάντησε: «Στην Ιερά Οδό στο αυτοκίνητό μου, μπροστά από τα μπουζούκια. Σάββατο κιόλας περνούσε κόσμος και ήταν γνωστός αυτός»!