Ακύρωση της συναυλίας του Jan Garbarek Group και επιστροφή χρημάτων

Ακύρωση της συναυλίας του Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu και επιστροφή χρημάτων

Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι η αναβληθείσα συναυλία του Jan Garbarek (Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu), που επρόκειτο να γίνει στις 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η διοργανώτρια εταιρία, επιλέγει να μην κάνει χρήση του νομοθετημένου δικαιώματος για έκδοση voucher ισόποσης αξίας και να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης παραγωγής.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους online καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους με αυτοπρόσωπη παρουσία από τα εκδοτήρια του ΦΑΕ παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια του ΦΑΕ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα PUBLIC παρακαλούνται να προσέλθουν στο αντίστοιχο κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Με προσδοκίες και ελπίδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον τόσο αγαπητό Jan Garbarek για το καλοκαίρι του 2022.

Μείνετε ασφαλείς και στηρίξτε τον πολιτισμό και την τέχνη!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours