«8 Λέξεις»: Η πρεμιέρα της καινούργιας σειράς (vid)

Και είναι φανερό πως στο κανάλι του Φαλήρου ποντάρουν πολλά στην καινούργια σειρά της τριάδας αφού θα την βγάλουν στη «μάχη» της τηλεθέασης σύντομα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα η «8 Λέξεις» θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ με διπλό επεισόδιο και στη συνέχεια θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

«8 ΛΕΞΕΙΣ»: Η πρεμιέρα της καινούργιας σειράς! video | Newsit.gr

Στην καινούργια ιστορία της Βάνας Δημητρίου υπάρχουν τα πάντα: έρωτας, ίντριγκες, μυστικά αλλά και αποκαλύψεις. Είναι ένα ερωτικό δράμα αλλά και πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη με τους ήρωες να βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους, δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθήκες, ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα ανομολόγητα μυστικά, πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους και ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμά του! Ο κάθε ήρωας θα αναγκαστεί να βγάλει τη μάσκα και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο!

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους: Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσωνα Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργο Παρτσαλάκη Απόστολο Γκλέτσο, Θάλεια Ματίκα, Κούλλη Νικολάου, Έλλη Κυριακίδου, Ανδρέα Ανδρεόπουλο, Δανάη Παππά, Βαρβάρα Λάρμου, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκάδη, Νικόλα Στραβοπόδη, Αλέξη Παππά, Πάνο Μπακανδρέα, Στέλιο Φύτρο, Ευτυχία Μέλη, Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Eρρίκο.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου λοιπόν οι «Λέξεις» κάνουν πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και όπως προβλέπεται θα «γράψουν» στο τηλεοπτικό τοπίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *