Τέλος: Οι 10 σειρές που ρίχνουν οριστικά αυλαία και δε συνεχίζουν τη νέα σεζόν

Σε όλα τα καλά ή κακά υπάρχει κάποια στιγμή ένα τέλος και στην τηλεόραση είναι κάτι από το οποίο δεν μπορεί κανείς να γλιτώσει.

Ακόμα και αν έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού για πολλά χρόνια. Οι ελληνικές σειρές δεν μπορούν να αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα και τουλάχιστον για δέκα από αυτές το τέλος της σεζόν θα είναι και το οριστικό τους φινάλε.

ALPHA

Ο ALPHA μάλιστα ετοιμάζεται να τερματίσει (σχεδόν) όλες τις σειρές του φετινού του προγράμματος, σε όποια σεζόν και να βρίσκονται και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο Σασμός, ο Παράδεισος των Κυριών, και το  Προξενιό της Ιουλίας είναι οι τρεις σειρές που σίγουρα δε θα ξαναδούμε του χρόνου.

Mega

Στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς θα ολοκληρωθούν και οι σειρές Στα Σύνορα του Star και το Ναυάγιο του Mega. To ίδιο αναμένεται να συμβεί και με δύο σειρές του δημόσιου καναλιού, αφού η ΕΡΤ δε θα ανανεώσει το Στα Σύρματα μετά το φινάλε της πρώτης του σεζόν, αλλά ούτε και το Κάνε ότι κοιμάσαι μετά από δύο κύκλους.

ΑΝΤ1

Ριζική ανανέωση ετοιμάζεται να κάνει και ο ΑΝΤ1 αφού τουλάχιστον τρεις από τις ελληνικές του σειρές δε θα συνεχιστούν. Ο Έρωτας Φυγάς μπορεί να μην ξεκίνησε στον ΑΝΤ1, μπορεί να πήρε προσωρινή ανάσα και να ολοκληρώνει τη σεζόν του κανονικά στο κανάλι του Αμαρουσίου αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία του σεζόν. Μαζί του θα πάρει και τους Παγιδευμένους αλλά και τη σειρά  Ο Πρώτος από Εμάς.

About Post Author