Ποιο πρόσωπο αποχωρεί από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Δυο νέες αφίξεις (vid)

Νέες αλλαγές προσώπων φαίνεται πως έχουμε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Μία συνεργάτιδα αποχωρεί, ενώ θα έχουμε δύο αφίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή Μεσημέρι #yes, από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα “έφυγε χθες η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζηιωάννου. Στην ομάδα προστέθηκε η Έλενα Κώνστα, η οποία είναι και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Έχουμε και μια ηχηρή αποχώρηση, μπροστά από τις κάμερες, που έχει να κάνει με την Κάλλια Ελευθερίου, η οποία σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές και διασταυρωμένο ρεπορτάζ θα απομακρυνθεί”.

Σύμφωνα με το zappIT από έγκυρες πηγές, η Κάλια Ελευθερίου παραμένει στον ΣΚΑΪ, καθώς θα έχει παρουσία στο Dot και στους Θαλασσόλυκους.

Η νέα προσθήκη που θα γίνει στην εκπομπή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δεν συνδέεται με την απομάκρυνση της Κάλλιας Ελευθερίου. Ο άνθρωπος που έρχεται για να στηρίξει τον παρουσιαστή στον αέρα είναι ο Νίκος Γεωργιάδης. Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό.

https://youtu.be/ItYm23jhuVc

Οι παραπάνω αλλαγές γίνονται στην προσπάθεια μια ευρύτερης ανανέωσης που επιχειρείται στην εκπομπή το τελευταίο διάστημα.

Πηγή:zappit.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours