Ο Γιώργος Λιάγκας είναι επίσημα στον ΣΚΑΪ

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr ο Λιάγκας αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ. Αφού χθες λοιπόν… λύθηκε και τυπικά το συμβόλαιό του με το σταθμό του Αμαρουσίου, επίσημα πλέον ο σταθμός του Φαλήρου ανακοινώνει ότι: «Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι.»

Έτσι λοιπόν την καινούργια σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει μία εκπομπή με θέματα από την επικαιρότητα, τόσο ενημέρωσης όσο και ψυχαγωγίας, έχοντας δίπλα του για να σχολιάζουν μαζί την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, την Ελένη Τσολάκη και την Κάλια Ελευθερίου.

Επίσης κάθε απόγευμα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Guess My Age». Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πτήσεις θα σημειώνει η καθημερινή εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα σε σχέση και με τον ανταγωνισμό αφού για μία ώρα περίπου, από τις 12:00 έως τη 1:00 θα δίνει «μάχη» και με την πρώην σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του, τη Φαίη Σκορδά που συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή από την οποία είχε αποχωρήσει γιατί είχε βαρεθεί τις πρωινές εκπομπές.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours