Οι «Ράδιο Αρβύλα» τρόλαραν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη «lifestyle καραντίνα»

Ως γνωστόν, όλοι #ΜένουμεΣπίτι και πλέον ακολουθούμε όλο και αυστηρότερα μέτρα για την προστασία του εαυτού μας και των γύρω μας από τον κορονοϊό. Οι Ράδιο Αρβύλα ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν ένα άκομα επεισόδιο τις προηγούμενες ημέρες και να το βγάλουν στον διαδικτυακό «αέρα» του YouTube. Στο 2ο live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, ο κορονοϊός είχε περίοπτη θέση. Τα έχουμε πει άλλωστε, το χιούμορ σώζει ζωές. Οι Ράδιο Αρβύλα διάλεξαν τη Χριστίνα Μπόμπα και τη δική της περιπέτεια με τον κορονοϊό, για να τρολάρουν τη “lifestyle καραντίνα” των διασήμων.

Οι Ράδιο Αρβύλα αναπαράστησαν τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο Νίκου Χατζηνικολάου ρώτησε τον Γιάννη Σερβετά σε ρόλο Χριστίνας Μπόμπα για τα «συμπτώματά» της.

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram. Διηγήθηκε την περιπέτεια της υγείας της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Την επομένη βγήκε σε live σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για την κατάστασή της. Λίγες ημέρες μετά και ο σύζυγός της γνωστοποίησε ότι πάσχει από τον νέο κορονοϊό.

«Γίνεται παρακολούθηση των celebrities, τι κάνουν και πώς ανταποκρίνονται από διάφορα μέσα. Δεν είμαστε με τα καλά μας. Έπρεπε κάποιος να ενσαρκώσει και σατιρικά για όλους αυτούς, αυτό το τίποτα, το απόλυτο τίποτα», είπε ο Αντώνης Κανάκης, προλογίζοντας το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Χριστίνα Μπόμπα, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο Γιάννης Σερβετάς.

«Ευτυχώς ο κίνδυνος πέρασε. Για να καταλάβετε, χθες πριν φάω τη σούπα μου πήγα να τη φωτογραφίσω για να την ανεβάσω στο Instagram. Και ένιωσα τόσο εξαντλημένη που δεν μπόρεσα καν να τραβήξω τη φωτογραφία, πόσο μάλλον να την ανεβάσω», είπε ο Γιάννης Σερβετάς – Χριστίνα Μπόμπα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς ο κίνδυνος πλέον πέρασε. «Σήμερα ευτυχώς νιώθω πολύ καλύτερα. θα ανεβάσω το φαγητό μου, θα κάνω story ένα ντουζάκι που θα κάνω το βράδυ κι αν τυχόν ενεργηθώ θα το μεταδώσω live streaming» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιάννης Σερβετάς. «Ο κόσμος είχε ανάγκη από έναν αληθινό Instagram influencer να τον ενημερώσει γι’ αυτό το σοβαρό θέμα», ανέφερε στη συνέχεια το σενάριο των Ράδιο Αρβύλα.

Η «Lifestyle καραντίνα» κατά τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Γιάννη Σερβετά – Χριστίνα Μπόμπα

Τέλος ο Γιάννης Σερβετάς ως άλλη Χριστίνα Μπόμπα, ενημέρωσε τον Αντώνη Κανάκη τι ακριβώς είναι η «lifestyle καραντίνα» των celebrities ανά τον κόσμο. «Εγώ την ανακάλυψα και την καθιερώνω. Ας υποθέσουμε ότι είστε influencer και κανείς δεν ασχολείται μαζί σας τελευταία γιατί δεν υπάρχει λόγος ή είστε παρουσιαστής και τέλειωσε το Survivor. Τι κάνετε; Μπαίνετε σε lifestyle καραντίνα και όλοι ασχολούνται ξανά μαζί σας», είπε ο Γιάννης Σερβετάς. Οι άλλες influencer «έχουν σκάσει από τη ζήλια τους», σημείωσε κλείνοντας το απολαυστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Χριστίνα Μπόμπα.

Η αλήθεια είναι πώς όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι βιώνουμε την ίδια κατάσταση και απειλή. Σε διαφορετικές συνθήκες μεν, με άλλες δυνατότητες ο καθένας, αλλά η απειλή είναι ίδια. Κάποιοι είναι περισσότερο προβεβλημένοι και καλλούνται να μιλήσουν γι’ αυτό που ζουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάποιοι το δέχονται και κάποιοι το αρνούνται. Κάποιοι άλλοι το κάνουν «μιλώντας» στο διαδικτυακό κοινό τους στα social media. Και κάποιοι άλλοι, όπως οι Ράδιο Αρβύλα, το κάνουν μέσα από το όχημα της σάτιρας και του χιούμορ. Το χιούμορ σώζει. Ευτυχώς.

Πηγή:ladylike.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours