Η θρυλική κωμική σειρά «Οι Τρεις Χάριτες» επιστρέφει με βελτιωμένη εικόνα και ήχο!

Η αγαπημένη και ιστορική σειρά «Οι Τρεις Χάριτες» επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την αρχική της προβολή στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, σε μορφή remaster με επεξεργασμένο και βελτιωμένο ήχο και εικόνα, όπως αναφέρει το youfly.com.

Το MEGA είναι γνωστό για τις ιστορικές ελληνικές σειρές του και την επιτυχημένη επαναπροβολή τους χρόνια μετά. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι θα επιστρέψουν ακόμη και «Οι Τρεις Χάριτες». Η σειρά θα ξεκινήσει την προβολή της άμεσα, προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, και θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Η επιστροφή της σειράς συνοδεύεται από τη θλίψη για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, μιας εκ των πρωταγωνιστριών. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, μαζί με τη Μίνα Αδαμάκη, που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, και την Νένα Μεντή, αποτέλεσαν την κορυφαία τριάδα της σειράς.

Λίγα λόγια για τις Τρεις Χάριτες

Οι Τρεις Χάριτες» είναι μια ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε από το Mega Channel τις περιόδους 1989-1992 και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η σειρά περιγράφει την καθημερινότητα τριών αδερφών, της Όλγας (Άννα Παναγιωτοπούλου), της Μαρίας (Νένα Μεντή) και της Ειρήνης (Μίνα Αδαμάκη), που αποφασίζουν να ζήσουν μαζί στο πατρικό τους σπίτι, καθώς και τα αστεία περιστατικά της συμβίωσής τους. Συμμετείχαν επίσης η Άννα Κυριακού ως θεία Μπεμπέκα και ο Μιχάλης Ρέππας ως ο αδερφός τους, Ανδρέας Χαρίτος.

Το σενάριο υπέγραψαν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, ενώ η σειρά αντλεί τον τίτλο της από το θεατρικό έργο του Αντόν Τσέχωφ «Τρεις αδελφές». Η επιτυχία της σειράς ήταν τόσο μεγάλη που το 2017 δημιουργήθηκαν νέα επεισόδια ως διαφημιστική καμπάνια του καφέ Λουμίδη.

Η σειρά επανήλθε στην επικαιρότητα όταν το Mega πρόβαλε δύο επεισόδια στις τελευταίες ώρες λειτουργίας του τον Οκτώβριο του 2018. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε η επιστροφή της σειράς σε μορφή remaster με βελτιωμένο ήχο και εικόνα, προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

About Post Author