Ενοχλημένος ο Λιάγκας με την εκπομπή της Κουτσελίνη την ώρα της κηδείας της Καραγιάννη

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» διέκοψαν τη ροή για να μεταδώσουν ζωντανά δηλώσεις ηθοποιών στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη.

Ενώ ήταν δημοσιογράφοι από όλα τα κανάλια η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε ερωτήσεις και ανέφερε την εκπομπή σαν να μην υπήρχαν οι άλλοι ρεπόρτερ και αυτό ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα.

IDEIA

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη.

LIAGKAS 8Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη. Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

https://youtu.be/KsJhHcAo4iI

About Post Author