Δανάη Μπάρκα: Μαγειρεύει στην κουζίνα με τον Απόστολο Ρουβά – Η πρώτη τους πρόβα

Δανάη Μπάρκα έρχεται στο MEGA με μία νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, με τίτλο “Πάμε Δανάη”. Καθημερινά στις 10:00 θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από το νέο της “σπίτι”, με την καλύτερη διάθεση. Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα.

Στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Απόστολος Ρουβάς, ο γοητευτικός αδερφός του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα και ο νέος μάγειρας του MEGA έκαναν την πρώτη πρόβα… μαγειρικής, ετοιμάζοντας ένα “ονειρικό” όπως το χαρακτήρισαν κριθαρώτο. Η νέα παρουσιάστρια καλωσόρισε τον Απόστολο στην εκπομπή και οι δυο τους είναι έτοιμοι να μας δείξουν τις πιο λαχταριστές συνταγές.

View this post on Instagram

Κύριες & κύριοι σας παρουσιάζω ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,και κυρίως της εκπομπής μας : @apostolos_rouvas ♥️ Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη «πρόβα» μαγειρικής μας (ένα ονειρικό κριθαρώτο) σε ξένη κουζίνα αλλά σε πολύ λίγο θα είμαστε στην δική μας…όποτε ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ετοιμάστε ΙΔΕΕΣ, ετοιμάστε ΣΥΝΤΑΓΕΣ γιατί όλα θα τα κάνουμε φέτος «μαζι»?♥️ Και κυρίως ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ τον άνθρωπο που…θα μας ψήνει το ψάρι στα χείλη ????‍???‍? @apostolos_rouvas welcome home ??

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka) on

“Κύριες & κύριοι σας παρουσιάζω ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,και κυρίως της εκπομπής μας : @apostolos_rouvas. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη «πρόβα» μαγειρικής μας (ένα ονειρικό κριθαρώτο) σε ξένη κουζίνα αλλά σε πολύ λίγο θα είμαστε στην δική μας…όποτε ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ετοιμάστε ΙΔΕΕΣ, ετοιμάστε ΣΥΝΤΑΓΕΣ γιατί όλα θα τα κάνουμε φέτος «μαζι». Και κυρίως ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ τον άνθρωπο που…θα μας ψήνει το ψάρι στα χείλη! @apostolos_rouvas welcome home” σχολίασε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή:tilestwra.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *