Βαρύ πένθος στο «Καφέ της Χαράς»

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς» – Πως πήρε αυτή την απόφαση ο Χάρης Ρώμας.

Μετά από 15 χρόνια, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά πήραν την απόφαση να φέρουν ξανά στη μικρή οθόνη την πετυχημένη σειρά, «Το Καφέ της Χαράς», με το κοινό να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή.

Και αν τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει πως οι δυο βασικοί συντελεστές της σειράς έχουν σταματήσει το γράψιμο των επόμενων επεισοδίων, με τους ανθρώπους του Ant1 να ανάβουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Χάρης Ρώμας είχε ρίξει τη δικιά του «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως θα υπάρξει ένα τραγικό γεγονός που θα τράνταζε το Κολοκοτρωνίτσι. Ένας θάνατος πρωταγωνιστεί, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Και όλα δείχνουν πως πρόκειται για τη Χάιδω

to_kafe_tis_haras.jpg

Ένα μεγάλο σοκ έρχεται για τους φίλους του «Καφέ της Χαράς»

Το πετυχημένο σίριαλ του Ant1 επέστρεψε και έρχεται μια είδηση που θα ταράξει τους πάντες.

Ένας τραγικός θάνατος αγαπημένου πρωταγωνιστή.

Ο λόγος, για τη Χάιδω!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά

Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν

Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Χαμός!

Ο Χάρης Ρώμας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο OPENtv, «Ευτυχείτε» και όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ο θάνατος δεν θα γίνει άμεσα. Πάντα ήθελα στις κωμωδίες μου να υπάρχει ένα κοινωνικό μήνυμα. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη μπροστά μας».

Χαμός πραγματικά στο «Καφέ της Χαράς» και εμείς αναμένουμε με αγωνία, τα επόμενα επεισόδια, της πετυχημένης σειράς του Ant1.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours