ΑΝΤ1: Κόβεται το Κωνσταντίνου και Ελένης

Μέσα στις σημαντικές αλλαγές που θα  κάνει ο ΑΝΤ1 , θα είναι και το τέλος της του Κωνσταντίνου κ Ελένης από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σε δραστικές αλλαγές στην μεσημεριανό απογευματινή ζώνη προχωράει ο ΑΝΤ1 σε μια προσπάθεια να πετύχει καλύτερες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, μετά από πολλά πολλά χρόνια, δεκαετίες θα έλεγα, η προβολή του “Κωνσταντίνου και Ελένης” σταματά από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου ενώ ακόμα – και λέω ακόμα γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμα τις καθημερινές – συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Ο ΑΝΤ1 βάζει τον Ρεξ στην θέση του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ετσι, στη θέση της σειράς του Χάρη Ρώμα μπαίνει σε επανάληψη ο “Αστυνόμος Ρεξ”. Η ξένη σειρά που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη. Αμέσως μετά στη θέση της σειράς “Εκείνες κι εγώ” θα μπει επίσης σε επανάληψη η “Φαμίλια” και αμέσως μετά το “Παρουσιάστε” με τον Γιάννη Μπέζο δίνοντας έτσι και το περιβόητο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που παρουσιάζει η Ρίτσα Μπιζόγλη.

ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου και Ελένης αστυνόμος ρεξ

Η αλλαγή θα ισχύσει από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου και το κανάλι ευελπιστεί ότι με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσει τις καθημερινές όπου προβάλλονται τα πρωτότυπα επεισόδια των συγκεκριμένων σειρών.

Λίγα λόγια για τη σειρά “Αστυνόμος Ρεξ”

Μη σας ξεγελάει το αθώο του πρόσωπο. Πρόκειται για έναν από τους πιο καλά εκπαιδευμένους αστυνομικούς. Με ένα ένστικτο που δεν τον προδίδει ποτέ και την ικανότητα να «μυρίζεται» πάντα τη λύση στις πιο απαιτητικές υποθέσεις. Τον λένε Ρεξ, Αστυνόμο Ρεξ, και είναι γερμανικός ποιμενικός.
Από αυτή τη Δευτέρα, η σειρά «Αστυνόμος Ρεξ» (HUDSON & REX) έρχεται στον ΑΝΤ1. Γεμάτη δράση, μυστήριο και το πιο ακαταμάχητο δίδυμο: τον ντετέκτιβ Τσάρλι Χάντσον
και τον πιστό του συνεργάτη, Ρεξ. Ο ένας με το μυαλό και ο άλλος με τους «κοφτερούς κυνόδοντες», έρχονται να εξιχνιάσουν κάθε έγκλημα, όσο περίπλοκο κι αν μοιάζει.

Ο Αστυνόμος Ρεξ επιστρέφει μέσα από τη σειρά καναδικής παραγωγής του 2019. Υπόσχεται να μαγέψει με την εφευρετικότητα και την ευφυία του μικρούς και μεγάλους.

Η καινούρια παραγωγή προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, καθημερινά στις 16:50, και φιλοδοξεί να συγκινήσει μια νέα γενιά τηλεθεατών.

Τίνα Μεσσαροπούλου

Πηγή:youfly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *