Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο Newsit.gr τον επόμενο μήνα ετοιμάζεται να εκπέμψει ο νέος τηλεοπτικός σταθμός, το ONE που μέχρι να πάρει επίσημα την άδεια από την αρμόδια Αρχή, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, εκπέμπει στο διαδίκτυο και στις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova.
Αυτή την περίοδο το πρόγραμμα του καινούργιου σταθμού «χτίζεται» υπό την επίβλεψη του Γενικού Διευθυντή του, του Σταμάτη Μαλέλη και το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ενημερωτικό και με αρκετή δόση infotainment.
Στο ξεκίνημα της ημέρας μάλιστα θα βλέπουμε από τη συχνότητα του ONE δύο δημοσιογράφους που μέχρι πέρυσι ήταν σε απέναντι σταθμούς. Ο λόγος για τον Ντίνο Σιωμόπουλο που ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη για πολλά χρόνια αλλά όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα από το Newsit.gr με το τελείωμα της περυσινής σεζόν αποχώρησε από τον ΑΝΤ1.

Μαζί του θα είναι και η Αμαλία Κάντζου που πέρυσι παρουσίαζε με τον Βαγγέλη Γιακουμή την πολύ πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο OPEN σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Αλλά δεν θα είναι ντουέτο αλλά κουαρτέτο αφού μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Αμαλία Κάντζου στο «τιμόνι» της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ONE θα είναι και ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Οι τέσσερις δημοσιογράφοι λοιπόν θα παρουσιάζουν την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του καινούργιου σταθμού, από τις 7 έως τις 10 το πρωί και αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται και το υπόλοιπο επιτελείο της εκπομπής με πρόσωπα που ήταν σε άλλους σταθμούς αλλά και απόφοιτους της δημοσιογραφικής σχολής του Σταμάτη Μαλέλη, της New Media Studies.

Η επίσημη έναρξη του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού προσδιορίζεται στα μέσα Οκτωβρίου αφού πλέον θα είναι και κάτοχος της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours