Άγριες Μέλισσες: Τί θα γίνει στο μέλλον – Όλα τα spoilers

Οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν το κοινό με την εξέλιξη της πλοκής των επεισοδίων, καθημερινά στις 22:00 στον ANT1.

Η πρωταγωνίστρια Ελένη (Μαρία Κίτσου) καταδικάστηκε σε φυλάκιση, με σκοπό να σώσει τις αδερφές της, γεγονός που σόκαρε τους τηλεθεατές της σειράς.

Αναμένεται μεγάλη ένταση και αγωνία στα επόμενα επεισόδια κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όλα όσα θα γίνουν στο μέλλον. Νέα πρόσωπα, νέα σκηνικά και συγκλονιστικά γεγονότα έρχονται να μας συναρπάσουν.

Άγριες Μέλισσες: Ο διευθυντής των φυλακών Βασίλης Μπισμπίκης

Η δύσκολη περίοδος έφτασε για τη Ελένη (Μαρία Κίτσου) στις Άγριες Μέλισσες. Ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) υποδέχεται την κρατούμενη Ελένη , η οποία κατηγορείται για το θάνατο του Σέργιου.

Στη σειρά του ANT1, o Βασίλης Μπισμπίκης, στο ρόλο του Μάνου Βόσκαρη, είναι ένας διευθυντής σκληροτράχηλος, επιβλητικός, ο φόβος και ο τρόμος των κρατουμένων.

Η Ελένη θα περάσει πολύ δύσκολα στο μέλλον της σειράς. Κλεισμένη στο κελί της, με τον καιρό θα εμπλακεί με τον διευθυντή των φυλακών, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία θα αλλάξει τις ζωές και των δύο.

Ενώ φαίνεται πως στα πρώτα επεισόδια ο διευθυντής φέρεται άσχημα στην Ελένη με το να την αφήνει νηστική και να τη κακομεταχειρίζεται, αργότερα όλο αυτό αλλάζει και παίρνει μια εντελώς διαφορετική τροπή.

Άγριες Μέλισσες Διευθυντής Φυλακών επεισόδια στο μέλλον

Άγριες Μέλισσες: Ο αποτρόπαιος βιασμός της Ελένης στη φυλακή

Η δύσκολη περίοδος στις φυλακές κορυφώνεται για την Ελένη, όταν έρχεται αντιμέτωπη στο μέλλον με την ακόμη πιο βίαιη συμπεριφορά του διευθυντή Μάνου Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη).

Ο διευθυντής των φυλακών, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον πόθο του για την κρατούμενη, προβαίνει σε μια βίαιη πράξη που θα σοκάρει το κοινό της σειράς.

Ο διευθυντής Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) εντυπωσιάζεται σταδιακά από την Ελένη (Μαρία Κίτσου), λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα. Ο ίδιος την εκμεταλλεύεται, ενώ στο μέλλον της σειράς φτάνει στο σημείο να την βιάσει μέσα στις φυλακές. Η Ελένη, εκεί που νομίζει πως τα έχει βιώσει όλα, έρχεται ένα ακόμη γεγονός που θα την ταράξει ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει στο μέλλον Βασίλης Μπισμπίκης Spoiler

Άγριες Μέλισσες στο μέλλον: Η εγκυμοσύνη μετά το βιασμό

Ο αποτρόπαιος βιασμός της Ελένης (Μαρία Κίτσου) από τον διευθυντή των φυλακών φέρνει ως αποτέλεσμα την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της. Η Ελένη, όταν συνειδητοποιεί στο μέλλον πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Αυτό φτάνει στο τέλος του όταν ο διευθυντής των φυλακών, Μάνος Βόσκαρης, παίρνει την απόφαση και για τους δύο: Αναγκάζει την Ελένη να κάνει έκτρωση, δημιουργώντας της μεγάλη ένταση και απόγνωση. Αυτό θα οδηγήσει την ίδια και τις συγκρατούμενές της σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που δεν είναι άλλη από τη μεγάλη απόδραση.

Ο δεσμοφύλακας και, δεξί χέρι του διευθυντή, Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) καλύπτει τον βιασμό και συμβάλλει στην έκτρωση της Ελένης. Οι αποτρόπαιες εικόνες, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος, του δημιουργούν τύψεις και στο μέλλον αποφασίζει να αλλάξει στρατόπεδο, συμβάλλοντας στην απόδραση των κρατουμένων. 

Άγριες Μέλισσες στο μέλλον: Η μεγάλη απόδραση της Ελένης

Η αναγκαστική έκτρωση, στην οποία υποβάλλεται στο μέλλον η πρωταγωνίστρια, εξαγριώνει την ίδια και τις συγκρατούμενές της. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου) έχοντας φτάσει πια σε απόγνωση εξαιτίας όλων των συμφορών της, σχεδιάζει με τις τρεις συγκρατούμενές της την μεγάλη απόδραση. Ο δεσμοφύλακας Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης) στέκεται σημαντικός αρωγός στην απόπειρα αυτή.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, το κυνηγητό θα οδηγήσει τις κοπέλες σε ένα δάσος. Εκεί, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες και τότε είναι που η ηλικιωμένη φίλη της Φωτεινή θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ. Σκοπός της Φωτεινής (Αλεξάνδρας Παντελάκη) είναι να σωθεί η αγαπημένη της Λενιώ, η οποία καταφέρνει να χαθεί προς άγνωστη κατεύθυνση, μακριά από τους φύλακες.

Αλεξάνδρα Παντελάκη

Άγριες Μέλισσες: Ο τραυματισμός, η φυλακή και η μεγάλη ανατροπή για την Ελένη

Τρέχοντας η Ελένη (Μαρία Κίτσου) θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της: Ένα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα, η οποία θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στο μέλλον. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Η Ελένη, νιώθοντας υπεύθυνη για το συμβάν, την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά, αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει το μέλλον της πρωταγωνίστριας.

σειρά Μαρία Κίτσου

Άγριες Μέλισσες στο μέλλον – Spoilers: Ελεύθερη με υπουργική απόφαση η Ελένη

Η τραυματισμένη Ελένη, προσπαθεί να σώσει την κοπέλα που παρέσυρε μαζί της στο ατύχημα. Μαζί φτάνουν στο νοσοκομείο, όπου η φυλάκιση της πρωταγωνίστριας αποτελεί ένα ξεκάθαρο και δεδομένο γεγονός. Όμως, η κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο είναι κόρη Υπουργού και, καθώς της χρωστάει τη ζωή της, πείθει τον πατέρα της ότι η Λενιώ είναι αθώα. Αυτό το γεγονός καθιστά ελεύθερη την πρωταγωνίστρια, η οποία με υπουργική απόφαση επιστρέφει στο Διαφάνι, ύστερα από 5 χρόνια.

Μαρία Κίτσου

Spoilers Bonus για Άγριες Μέλισσες: Ρομαντισμός και ερωτικά τρίγωνα στο μέλλον της σειράς

Όσο η Ελένη (Μαρία Κίτσου) βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συμφορές που τις επιφυλάσσει το μέλλον στη φυλακή, οι πρωταγωνιστές Κωνσταντής και Μελέτης βρίσκουν τον έρωτα στο Διαφάνι. Ο Κωνσταντής, που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, βρίσκει την αγαπημένη του στο πρόσωπο μίας νέας, όμορφης και πλούσιας κοπέλας. Η Δόμνα Θέμελη (Νεφέλη Κουλούρη), θα γοητεύσει τον Κωνσταντή και θα αρχίσει μια νέα ιστορία αγάπης στη σειρά.

Νεφέλη Κουλούρη Άγριες Μέλισσες Spoiler

Αντίστοιχα, γοητευμένος και ερωτευμένος εμφανίζεται στα νέα επεισόδια και ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης)! Ο Μελέτης γνωρίζει στο μέλλον, σύμφωνα με το σενάριο μία όμορφη κοπέλα, η οποία καταφέρνει να απαλύνει τις πληγές του. Το συγκεκριμένο ρόλο θα υποδυθεί η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Άγριες Μέλισσες Spoilers – Ερωτικά Τρίγωνα στο μέλλον στη σειρά του ANT1

Τα σημάδια του έρωτα εμφανίζονται και στο μέλλον του Λάμπρου, που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο δάσκαλος του χωριού πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του απέναντι στην Ελένη, που βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζει ότι η σχέση που είχαν δύσκολα θα ζωντανέψει.

Έξι χρόνια μετά, όπως θα δούμε στα επεισόδια των “Μελισσών” από τις 19 Οκτωβρίου και μετά, το μέλλον της σειράς επιφυλάσσει μία ερωτική-έκπληξη στο δάσκαλο. Οι τηλεθεατές θα δουν τον Λάμπρο να πολιορκείται στενά από ένα νέο πρόσωπο στη σειρά. Ο λόγος για τη Σοφούλα Τόλλια: Η κόρη του κοινοτάρχη και της Παγώνας που έχει πια μεγαλώσει, μαθαίνει την τέχνη της μαιευτικής δίπλα στη Ρίζω.

Παράλληλα, η ηρωίδα σε προσωπικό επίπεδο έλκεται από το Λάμπρο και δεν αργεί να του εκφράσει τα αισθήματά της. Την ίδια στιγμή γοητευμένος από τη Σοφούλα είναι και ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, ο οποίος εργάζεται στο πλευρό του Προύσαλη ως αστυνόμος. Όταν εκφράσει στον παππού του τον έρωτά του για τη Σοφούλα, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση διεκδικώντας με κάθε τρόπο την καρδιά της Σοφούλας. Η κοπέλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, δεν το βάζει κάτω. Την ίδια στιγμή τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Πρωταγωνιστές του ερωτικού αυτού τριγώνου είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ως Λάμπρος και δύο νέα πρόσωπα στη σειρά. Πρόκειται για τη Βίκυ Διαμαντοπούλου και τον Νίκο Λεκάκη, τη Σοφούλα και τον Άγγελο αντίστοιχα.

Άγριες Μέλισσες Spoilers – Η Δρόσω σε ένα μεγάλο δίλημμα στο μέλλον

Η Δρόσω αποφασίζει να ξεφύγει από το Διαφάνι και να αλλάξει ζωή. Αρχικά φιλοξενείται σ’ ένα σπίτι φίλου του πατέρα της. Κυνηγώντας όμως το όνειρό της που είναι να γίνει τραγουδίστρια γνωρίζεται σ’ ένα καμπαρέ όπου εργάζεται με τον Τάξη Δοξαρά (Αργύρη Πανταζάρο).

Ο Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρος) είναι ένας ήρωας ιδιαίτερος, ένας λαϊκός μπουζουξής, αρκετά τυχοδιωκτικός τύπος, που θα στηρίζει τη Δρόσω, ωστόσο πολύ σύντομα θα την εκμεταλλευτεί. Στη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη θα εμφανιστεί στο μέλλον και ένα νέο πρόσωπο.

Ένας άνδρας, τον οποίο γνωρίζει στον καμπαρέ. Πρόκειται για τον Φίλιππο, το ρόλο του οποίου θα ερμηνεύσει ο Ιωάννης Ασκάρογλου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γόνος ισχυρής οικονομικά οικογένειας, γοητεύεται στο μέλλον από τη Δρόσω και της προτείνει να φύγουν και ν’ αφήσει τη δουλειά της στην Τρούμπα. Η πολιορκία της Δρόσως από το Φίλιππο πυροδοτεί κλίμα έντασης στο καμπαρέ, όπου εργάζεται. Η Δρόσω πρωταγωνιστεί στο ερωτικό τρίγωνο, αφού οι δύο άνδρες την διεκδικούν με κάθε τόπο. Οι δύο άντρες διεκδικούν με κάθε τρόπο τη Δρόσω, φέρνοντάς την σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα.

Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας Σεβαστός απομονώνεται συντετριμμένος

Σε αντίθεση με τους νέους έρωτες που βιώνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς, ο Δούκας Σεβαστός επιλέγει έναν άλλο δρόμο για να απαλύνει τον πόνο του. Αποφασίζει να απομονωθεί σε μια σπηλιά, αφήνοντας τη κηδεμονία του παιδιού του Σέργιου, στη Μυρσίνη. Στο μέλλον της σειράς “Άγριες Μέλισσες” θα δούμε τον Δούκα Σεβαστό να επιστρέφει στο προσκήνιο, ύστερα από 5 χρόνια απομόνωσης. Η ιστορία αλλάζει τροπή με τον ίδιο να λαμβάνει μέρος στα γεγονότα που θα κλονίσουν τη σειρά.

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ το κοινό που το παρακολουθεί ανελλιπώς, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο.
Διαβάστε περισσότερα για τους νέους έρωτες και τα ερωτικά τρίγωνα που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες!

της Ιωάννα Παναγιώτη

Πηγή:Youfly.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *