Άγριες Μέλισσες: Η αλήθεια λυγίζει τη Βιολέτα

Στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Τα ανοιχτά μέτωπα στις Άγριες Μέλισσες είναι πολλά και στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Από τη μία η Βιολέτα θα ανακαλύψει μια αλήθεια και από την άλλη η Ουρανία μαθαίνει για την οικονομική κατάσταση του Άλκη.

Η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το παρελθόν στις Άγριες Μέλισσες. Πρόκειται για τον πρώην άντρα της, τον Σταμάτη, που επιστρέφει και για την ώρα κανείς στο χωριό δεν είναι σίγουρος για τις προθέσεις του.

Ο Σταμάτης, όμως, δεν φτάνει στο Διαφάνι μόνος του. Μαζί του έχει και τον μικρό Ζαχαρία, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και άρθρο του Βασίλη Ανδριτσάνου.

Αυτό φέρνει αναστάτωση σε όλους και πιο πολύ στη Βιολέτα, που θέλει να μάθει περισσότερα για το παιδί. Σε μια συγκινητική στιγμή στις Άγριες Μέλισσες, ο Σταμάτης τής αποκαλύπτει την αλήθεια για τον μικρό και η Βιολέτα λυγίζει.

Η χρεοκοπία του Σαραντόπουλου στις Άγριες Μέλισσες

Ο Άλκης Σαραντόπουλος, στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ουρανία για την κατάσταση των επιχειρήσεών του. Είναι σχεδόν χρεοκοπημένος και βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής.

Είναι τότε που η Ουρανία φοβάται πως θα χάσει τα πάντα εξαιτίας του Άλκη και δεν ξέρει πώς να το πει στον Κυριάκο, ο οποίος ήταν από την αρχή αντίθετος στο να πάρουν δάνειο για να τον βοηθήσουν. Βέβαια δεν μπορεί και να κρατήσει μέσα της όλο αυτό που περνάει και, στριμωγμένη καθώς νιώθει, ομολογεί στον Μπάμπη την αλήθεια για τα οικονομικά του Άλκη.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours