Απολύσεις και αναστολές εντύπων εν μέσω κορωνοϊού

Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για όλους.

Η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο πλανήτης δεν σταματά να μετρά νεκρούς και κρούσματα. Περισσότεροι από 13 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ πάνω 350 χιλιάδες είναι τα κρούσματα.

Μέσα σε όλα αυτά δε λείπουν και οι απολύσεις στα ΜΜΕ, έναν κλάδο που συνεχίζει να πλήττεται. Σε επτά απολύσεις προχώρησαν οι «Αττικές Εκδόσεις» την προηγούμενη Τετάρτη με δημοσιογράφους, γραφίστες και εργαζόμενους στο τμήμα μάρκετινγκ να χάνουν τη δουλειά τους.

Μάλιστα αποφασίστηκε η αναστολή των εκδόσεων των περιοδικών «Celebrity» και «Mirror» που εκδίδονται από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Από τον ίδιο όμιλο είχε ανασταλεί και η έκδοση του περιοδικού «Esquire» που έφερε ακόμη δύο απολύσεις. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει την αναστολή έκδοσής του και το περιοδικό «People» της Olive media.

Οι Αττικές εκδόσεις βγάζουν μεταξύ άλλων τα περιοδικά «Τηλέραμα», «Τηλεθεατής», «Madame Figaro» και «Shape». Πριν λίγο καιρό ο ίδιος όμιλος εκδόσεων εξαγόρασε την ιστοσελίδα TheToc.gr.

Πηγή:dailymedia.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours