Αναβρασμός και νέες αποχωρήσεις στο Open

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε ως σωτήρας και επαναλαμβάνει προς όλους και σε όλους τους τόνους ότι τα παιδιά του πρώην Mega έχουν αξία και, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα κάνει το Open παλιό Mega. Μόνο που οι παρεμβάσεις ή επεμβάσεις ή όπως αλλιώς τις χαρακτηρίζει ο ίδιος δεν του βγαίνουν.

Τα νούμερα κατρακυλάνε. Αντί να απογειωθούν, όπως έλεγε και πίστευε, κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Και αυτό του προκαλεί όλο και μεγαλύτερο εκνευρισμό. Επιρρίπτει ευθύνες στους πάντες. Δεν υπολογίζει ρεπό και βάρδιες και έβγαλε διάταγμα για δουλειά για όλους από τις 8 το πρωί έως το βράδυ.

Αλλά αντί να βελτιώνονται, τα νούμερα επιδεινώνονται και πάλι. Έτσι άρχισε και καυγάδες με τους τεχνικούς στο κοντρόλ καθώς και να βλέπει φαντάσματα, πως όλοι ή σχεδόν όλοι (εξαιρούνται οι πρώην φίλοι του από το Mega) τον υπονομεύουν.

Τα 3άρια και τα 4άρια του κεντρικού δελτίου τα αποδίδει στην παρουσιάστρια Νίκη Λυμπεράκη και κάνει και διαρροές, ενώ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ισχυρίζεται πως φταίνε οι προηγούμενοι. Μόνο που οι φταίχτες είχαν καλύτερα νούμερα. Δυστυχώς, αυτά παθαίνει όποιος μένει καιρό μακριά από την τηλεόραση όπως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα πράγματα μεταβάλλονται.

Στο μεταξύ, κάθε άλλο παρά ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακατατάξεων στους κόλπους της διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του Open. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στον κατάλογο των στελεχών που ακολούθησαν την έξοδο Μιχαλέλη είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και ο Σωτήρης Σταθόπουλος, προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ, τα χνώτα του οποίου δεν φαίνεται να ταιριάζουν με αυτά του νέου επικεφαλής του τμήματος

Πηγή: media.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours