Σεξ κάμπινγκ: Tips για να κάνεις σεξ χωρίς ενοχλήσεις στο κάμπινγκ

Όσον αφορά το σεξ, δεν είναι μυστικό ότι η δοκιμή νέων τοποθεσιών είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να ξαναθυμηθείτε πράγματα. Τα πράγματα είναι φρέσκα και σέξι καθώς ανακαλύπτετε ο ένας τον άλλον σε έναν νέο χώρο. Πάρτε, για παράδειγμα, το σεξ ενώ κάνετε κάμπινγκ. Στην υπέροχη ύπαιθρο, τα ζωώδη ένστικτά σας αναδύονται, αναζωπυρώνονται από τη σκέψη να έχετε ο ένας τον άλλον εκεί έξω στην ερημιά.

Σεξ σε κάμπινγκ

Είτε σε σκηνή είτε έξω, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε σεξ κατά την διάρκεια του κάμπινγκ. Προετοιμαστείτε για να μην σας εμποδίσει τίποτα να σκίσετε ο ένας τα ρούχα του άλλου ανά πάσα στιγμή. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε συναρπαστικό σεξ στο κάμπινγκ.

  1. Απωθητικό κουνουπιών

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν επιχειρείτε σεξ σε εξωτερικό χώρο. Το να είσαι καλυμμένος με μύγες δεν είναι ακριβώς ότι φανταζόσασταν όταν σκεφτήκατε το σεξ στο κάμπινγκ. Εφαρμόστε το σπρέι σας για τα έντομα αρκετή ώρα πριν βγάλετε τα εσώρουχά σας, έτσι ώστε να απορροφηθεί η έντονη μυρωδιά του. Κανείς δεν θέλει να έρθουν κοντά  με απαίσια γεύση και έντονη μυρωδιά σιτρονέλας την ώρα που κάνει σεξ.

  1. Χρησιμοποιήστε σεξουαλικά παιχνίδια με μπαταρίες

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά παιχνίδια στο κάμπινγκ σας, φροντίστε να έχετε μαζί σας αυτά με μπαταρία ή να είναι πλήρως φορτισμένα. Δεν είναι πιθανό να βρείτε ένα βύσμα στο δάσος για να συνδέσετε το «παιχνίδι» σας.

  1. Υγρά μαντηλάκια

Θυμηθείτε ότι πρέπει να κοιμηθείτε σε αυτή τη σκηνή αργότερα. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξαπλώνετε σε ένα χάος μετά το σεξ με τη βοήθεια υγρών μαντηλιών. Εάν έχετε κάνει πεζοπορία όλη μέρα, τα υγρά μαντηλάκια μπορούν επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε πριν προβείτε σε σεξουαλικές περιπτύξεις.

  1. Σκεφτείτε πώς θα το τελειώσετε πριν ξεκινήσετε

Και πάλι, πρέπει να κοιμηθείς σε εκείνη τη σκηνή αργότερα! Δεν θέλετε ένα μεγάλο χάος για να καθαρίσετε. Σκεφτείτε πώς θα το τελειώσετε πριν ξεκινήσετε το σεξ για να αποφύγετε τον πανικό της τελευταίας στιγμής όταν πρόκειται να έρθετε και οι δύο σε κορύφωση. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για τις επιλογές με τις οποίες αισθάνεται άνετα και ακολουθήστε αυτές.

Το σεξ κατά την διάρκεια camping είναι πολύ ωραίο αρκεί να είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι από πριν.

ΠΗΓΗ