Φανταστικοί κόσμοι για τους μικρούς μας φίλους

Για τον Ιανουάριο, το TV5MONDEplus, έχει στη πλατφόρμα του προγράμματα για παιδιά και τα προτρέπει να εξερευνήσουν φανταστικούς κόσμους!

Τα παιδιά ξεκινούν το νέο έτος με χαρά αλλά και με μπόλικη φαντασία παρέα με το TV5MONDEplus !
Από τα αξέχαστα κινούμενα σχέδια των Στρουμφ έως τον μυστικό πράκτορα Μπουγιού και από τον φανταστικό κόσμο της Aλίξ και των Υπέροχων έως το μικρό ξωτικό Γουίσμο : ελάτε να εξερευνήσουμε φανταστικούς κόσμους !

Παρακολουθήστε τις στρουμφοφανταστικές περιπέτειες των μικρών μπλε πλασμάτων από τις 19 Ιανουαρίου

Τα Στρουμφάκια

Τα Στρουμφάκια είναι έτοιμα για ολοκαίνουργιες περιπέτειες γεμάτες δράση και ξεκαρδιστικά γέλια ! Όλο το χωριό έχει στρουμφόρεξη για γιορτή, όμως προσοχή στον διαβολικό μάγο Δρακουμέλ και την ύπουλη γάτα του Ψιψινέλ.


 > Σειρά διαθέσιμη από τις 19 Ιανουαρίου 

Μπουγιού

Ο Μπουγιού, ένα συνηθισμένο μικρό αγόρι, στην πραγματικότητα ζει μία μυστική ζωή ! Χάρη στο μαγικό του τάμπλετ, φέρνει πίσω τον πλούτο της Αφρικής τον οποίο κλέβει ένας πλούσιος συλλέκτης.


 > Δείτε το κινούμενο σχέδιο 

Γουίσμο

Εξοπλισμένο με το μαγικό του σακίδιο, το μικρό ξωτικό Γουίσμο ταξιδεύει στον κόσμο των παραμυθιών και των μύθων της Ευρώπης, από την αρχαιότητα μέχρι τον 20ο αιώνα.


 > Δείτε το κινούμενο σχέδιο

Η Aλίξ και οι Υπέροχοι

Κάτω από τη σκάλα της, η Aλίξ ανακαλύπτει ένα πέρασμα που οδηγεί σε έναν φαντασιακό κόσμο στον οποίο ζουν ο Σαπελιέ και οι φίλοι του, οι Υπέροχοι. Θα ζήσουν μαζί τις πιο απίθανες περιπέτειες.


 > Δείτε το κινούμενο σχέδιο

About Post Author