ΓΥΝΑΙΚΑΟΜΟΡΦΙΑ

3+1 μυστικά για υγιή μαλλιά γεμάτα λάμψη

Spread the love

Μαλλιά γεμάτα λάμψη, απαλά με τέλειο χρώμα που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.  Αυτό είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.  Πόσες φορές έχεις ζηλέψει τις κοπέλες με τα εκθαμβωτικά μαλλιά που παρουσιάζονται στις διαφημίσεις των σαμπουάν;  Πίστεψε με, εγώ πάρα πολλές.

Οι βαφές, το styling, η κακή διατροφή, η ατμόσφαιρα είναι μερικοί από τους παράγοντες που καταστρέφουν τις τρίχες των μαλλιών σου.  Θαμπάδα, ξηρότητα και ψαλίδα.  Ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα που επηρεάζει την εμφάνισή σου.  Πως θα μπορούσες να αποτρέψεις το αποτέλεσμα αυτό; Πολύ εύκολα.  Υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να σου χαρίσουν υγιή μαλλιά γεμάτα λάμψη.

Έλαια για λαμπερά μαλλιά.

Έχει αποδειχθεί ότι η εφαρμογή ειδικών ελαίων ενυδατώνει και θρέφει τα μαλλιά αποτρέποντας το φριζάρισμα και τη ψαλίδα.  Αυτό οφείλεται στα ενυδατικά στοιχεία που περιέχουν.  Για αυτό λοιπόν αν επιθυμείς διακαώς λαμπερά μαλλιά, δοκίμασε να περιορίσεις τη χρήση των προϊόντων styling και να εντάξεις στην περιποίηση σου τα έλαια.

Μάσκα μαλλιών για μαλλιά γεμάτα λάμψη.

Αντικατέστησε το conditioner με μάσκα.  Διάλεξε την ιδανική και εφάρμοσε την μετά από κάθε λούσιμο.  Αφού την απλώσεις ζέστανέ τα μαλλιά σου για λίγα λεπτά με το σεσουάρ και τύλιξέ τα με ζελατίνη.  Άφησε την να ενεργήσει για 20 λεπτά και ξέβγαλε.  Αφού τα φορμάρεις θα καταλάβεις πόσο υγιή και λαμπερά μαλλιά έχεις.

μαλλιά γεμάτα λάμψη
teta.gr

Λαμπερά μαλλιά με συμπληρώματα.

Οι ρυθμοί της ζωής δεν σου επιτρέπουν να προσέχεις την διατροφή σου όπως θα έπρεπε.  Για αυτό τα συμπληρώματα διατροφής είναι μία καλή λύση για να ενισχύσεις τον οργανισμό σου αλλά και για να αποκτήσεις υγιή μαλλιά γεμάτα λάμψη.  Υπάρχουν διάφορα συμπληρώματα που κάνουν πολύ καλή δουλειά.  Καλό θα ήταν όμως πριν τη χρήση τους,  να συμβουλευτείς τον δερματολόγο σου.  Πάντοτε να διαβάζεις τις οδηγίες χρήσεις και τις παρενέργειες για αποφυγή αλλεργιών.

Κρύο νερό.

Αν θέλεις σούπερ λαμπερά μαλλιά, το ξέβγαλμα με κρύο νερό είναι η ιδανική λύση.  Κλείνουν τα κύτταρα της τρίχας και έτσι αποτρέπεται η θαμπάδα.

Όπως κατάλαβες το Α και το Ω για μαλλιά γεμάτα λάμψη είναι η σωστή περιποίηση, η σωστή χρήση προϊόντων και η καλή θέληση.  Όσο πιο πολύ λοιπόν τα φροντίζεις τόσο πιο υγιή και όμορφα θα είναι.

Πηγή:maxmag.gr

Comment here

shares