Χώρισαν Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς μετά από 10 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το tlife και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κάλλιας Καρτσάκη, οι δυο τους χώρισαν από τις αρχές του φθινοπώρου και μάλιστα έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη διέγραψε την τελευταία κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στις 25 Ιουνίου, με αφορμή τα γενέθλια του επιχειρηματία. «Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου! Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», ήταν τα τρυφερά λόγια με τα οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση του χωρισμού, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει η απουσία του Παναγιώτη Πιλαφά από το πρώτο live της Κατερίνας Παπουτσάκη στον Σταυρό του Νότου Plus.

Ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά:
H Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Μάξιμο, που γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 2013, και τον μικρό Κίμωνα, που ήρθε στη ζωή τους στις 4 Μαΐου 2019.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρόνων. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στον δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα “Θεέ μου, τι κάνουν”», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο After Dark.

About Post Author