Χριστίνα Τσάφου: Ο χωρισμός των γονιών της και ο λόγος που δεν έχει σχέση με την αδελφή της (vid)

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και έκανε αποκαλύψεις

Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  το βράδυ της Τρίτης, όπου εξομολογήθηκε για τον χωρισμό των γονιών της, τον γιο της, αλλά και τον λόγο που δεν έχει σχέση με την αδερφή της.

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Μεγάλωσα μόνο με τον μπαμπά και τη γιαγιά και τον παππού. Πιο μετά με τη μητριά μου. Τη μαμά μου την έβλεπα, όπως βλέπει ο πατέρας συνήθως το παιδί. Η μαμά μου ήταν τραγουδίστρια. Ήταν δύσκολα. Είχε άλλο ένα κορίτσι και κράτησε εκείνο. Δε μπορούσε να κρατήσει και εμένα. Μεγάλωνε το παιδί και δούλευε.

Εμένα με διεκδικούσε ο πατέρας μου και με πήρε. Έκλαιγα κάθε μέρα, όταν η μάνα μου με επέστρεφε. Μου έλεγε “μια ημέρα των ημερών θα σε πάρω” κι έκανα την προσευχή μου το βράδυ. Ήθελα τη μάνα μου. Δυο χρονών ήμουν όταν χώρισαν οι γονείς μου. Το βίωσα μικρή και τότε ήσουν δακτυλοδεικτούμενη, αν ήσουν παιδί χωρισμένων γονιών. Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και το σπίτι παλαιών αρχών. Δεν με άφηναν να κάνω πολλά.

Έχω χάσει την μαμά μου. Με την αδερφή μου που έμενε μαζί της δεν έχουμε πολλές σχέσεις, δεν μεγαλώσαμε μαζί και δεν έχουμε κοινά βιώματα. Θέλω να είναι καλά. Μικρή ένιωθα ζήλια. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ταίριαζαν οι γονείς μου, ήταν ένα πάθος…

Δεν χρειαζόταν να μου πει τίποτα η μάνα μου, έβλεπα τι δύσκολη ζωή είχε. Τη συγχώρεσα. Στάθηκα πάρα πολύ στους γονείς μου. Λένε ότι το παιδί χωρισμένων γονιών θα χωρίσει. Έλεγα ότι αν παντρευτώ και κάνω παιδί, δεν θα χωρίσω ποτέ. Δεν είναι στο χέρι σου Χώρισα μετά από 20 χρόνια γάμου τελικά. Έπρεπε να γίνει.

Όταν ο γιος μου Χρήστος Ζαχαριάδης, έγινε ηθοποιός, χάρηκα. Θυμάμαι που όταν με ρώτησε αν κάνει για ηθοποιός ένα βράδυ, του είπα: “Κάνε μου αυτοσχεδιασμό… Κάνε μου ένα δέντρο”. Το έκανε. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γιαγιά. Ο εγγονός μας πιστεύω ότι είναι του μουσικού. Χορεύει και τραγουδάει» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Τσάφου.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/VGu6Ue1_6k8

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours