Χαμός με τον Γκλέτσο – Πιάστηκε στα χέρια, τον διώχνει ο ΣΚΑΪ

Πιάστηκαν στα χέρια πίσω από τις κάμερες! Όλο το παρασκήνιο

Σούσουρο επικρατεί από νωρίς το πρωί στις εκπομπές, με δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει πως σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τεχνικό της σειράς Μόλις Χθες, στην οποία πρωταγωνιστεί. Γράφει μάλιστα, πως έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.

Το δημοσίευμα λοιπόν της Star Press ανέφερε πως ο ΣΚΑΙ έχει δείξει στον ηθοποιό την πόρτα της εξόδου, καθώς το συμβάν ήταν σοβαρό, ειδικά μετά το σκάνδαλο που βγήκε με την φημολογούμενη εμπλοκή του σε ναρκωτικά.

Στην εκπομπή Happy Day ήρθαν σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, ο οποίος ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε το συμβάν. Ενώ, από την άλλη η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως όντως υπήρξε ένα περιστατικό στα γυρίσματα της εν λόγω σειράς με τον Απόστολο Γκλέτσο και μέχρι στιγμής άγνωστο είναι το μέλλον του.

Τι ισχύει τελικά με τον Απόστολο Γκλέτσο

Σύμφωνα ωστόσο, με την εκπομπή Super Κατερίνα, το επεισόδιο αυτό δεν ισχύει! Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΙ διέψευσε το γεγονός λέγοντας πως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Επίσης, ούτε και πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού γνώριζαν κάτι.

Να σημειώσουμε πως το περιστατικό αυτό θύμισε πολύ, το επεισόδιο που είχαν πίσω από τις κάμερες ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη,

Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο Απόστολος Γκλέτσος καθώς τον τελευταίο καιρό αρκετά έχουν ειπωθεί σχετικά με την πρόσφατη περιπέτειά του όπου είχε εμπλακεί το όνομά του σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί και να μιλήσει για άλλη μια φορά για το συγκεκριμένο θέμα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε.

Δε με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη. Εδώ η Τατιάνα μού έβγαζε ψεύτικη μάνα και η μαμά μου προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μαμά μου».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί με τη σύντροφό του, τότε ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Στα 55 μου χρόνια με κόρη της παντρειάς να παντρευτώ; Ε δεν θα γίνουμε και γελοίοι».

Πηγή: youweekly.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours