Το εντυπωσιακό ημερολόγιο Pirelli Calendar 2022 είχε για φωτογράφο τον θρύλο της ροκ Bryan Adams [vid]

Έχει τίτλο On The Road, άρωμα βινυλίου και μεγάλους αστέρες της μουσικής, όπως οι Iggy Pop, Cher, Jennifer Hudson και Rita Ora.

Έντονο άρωμα μουσικής και αύρα ροκ άλμπουμ έχει το Pirelli Calendar 2022. Λογικό, μιας και το Ημερολόγιο Pirelli 2022 δημιουργήθηκε από τον θρύλο της Rock, Bryan Adams.

Είναι μεγάλη έκπληξη που η Pirelli επέλεξε έναν μουσικό και όχι κάποιο μεγάλο όνομα της φωτογραφίας για να κάνει την 48η έκδοση του ημερολογίου της. Πρέπει όμως να πούμε πως ο Bryan Adams εδώ και μία δεκαετία ασχολείται και με τη φωτογραφία, παράλληλα με τη μουσική, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα.

PIRELLI CALENDAR 2022
Η τραγουδίστρια Normani (Ιούνιος) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022

Στον φακό του Καναδού τραγουδοποιού πόζαραν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ και ποπ μουσικής, από την Cher και τον Iggy Pop, μέχρι την Jennifer Hudson και την Rita Ora.

Η φετινή έκδοση του Pirelli Calendar κρατά αποστάσεις από τις ερωτικά φορτισμένες εικόνες των supermodels και εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στη μουσική. Εξού και ο τίτλος On The Road.

PIRELLI CALENDAR 2022
Η ποπ σταρ Rita Ora (Νοέμβριος) και η μουσικός και τραγουδίστρια St. Vincent (Φεβρουάριος) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022

«Ο δρόμος είναι εκεί που ζω τα τελευταία 45 χρόνια της ζωής μου. Η ζωή ενός μουσικού μετρά πολλά χιλιόμετρα, ταξιδιού, ξενοδοχεία και ατελείωτες ώρες στα παρασκήνια», ανέφερε ο 62χρονος μουσικός.

PIRELLI CALENDAR 2022
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022

Για πρώτη φορά μάλιστα, στις σελίδες του ημερολογίου εμφανίζεται και ο ίδιος ο φωτογράφος σε ρόλο μοντέλου. Ο Bryan Adams κλείνει το ημερολόγιο του 2022 ποζάροντας για τον μήνα Δεκέμβριο.

PIRELLI CALENDAR 2022
Ο Bryan Adams ποζάρει για τον Δεκέμβριο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022

Για την ιστορία να πούμε πως το Pirelli Calendar είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε η γνωστή ιταλική εταιρία ελαστικών το μακρινό 1964.

PIRELLI CALENDAR 2022
Η τραγουδίστρια-ηθοποιός Jennifer Hudson (Ιούλιος) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022
PIRELLI CALENDAR 2022
Η τραγουδίστρια και μουσικός Kali Uchis ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022
PIRELLI CALENDAR 2022
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ PIRELLI 2022

Πηγή:sport24.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours