Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων

Πατέρας έγινε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αφού η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί». Αυτό έλεγε η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγο καιρό κάθε φορά που κάποιος την ρωτούσε αν στα πλάνα του ζευγαριού ήταν ένα παιδί. Λίγους μήνες μετά, 25 Δεκεμβρίου 2020, το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους, ο οποίος ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Μερικούς μήνες μετά τον γάμο τους, που έγινε στις 16 Ιουνίου του 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του ένα αγοράκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. «Αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Μέσα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για όλους μας ο Θεός μας έστειλε ένα δώρο ζωής» έλεγαν λίγους μήνες πριν, όταν σχολίαζαν το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης.
Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.

Το χρονικό της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης. Η Τζένη έλαβε δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από γυναίκες και μητέρες όλων των ηλικιών. Έδωσε ελπίδα σε γυναίκες που μετά από μία ηλικία διστάζουν στη σκέψη μιας εγκυμοσύνης.

Φυσικά υπήρχε και αυτή η κατηγορία των γνωστών τρολ που ακόμη και σε στιγμές τόσο ανθρώπινες και ευαίσθητες, δεν χάνουν την ευκαιρία να «κανιβαλίσουν». Αυτή την φορά σχολίασαν το γεγονός ότι η Τζένη απολαμβάνει τη μητρότητα σε ηλικία που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν. Πολύ γρήγορα οδηγήθηκαν σε άτακτη υποχώρηση από την πληθώρα επωνύμων κι ανωνύμων χρηστών του διαδικτύου που τους απομόνωσαν και βγήκαν μπροστά υπερασπιζόμενοι το αυτονόητο.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπήκαν σε διαδικασία απάντησης. Είναι και οι δυο τους δημόσια πρόσωπα για πάρα πολλά χρόνια και γνωρίζουν τη λειτουργία της δημόσιας ζωής και είναι συμφιλιωμένοι με το ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη, εξ’ αποστάσεως, χωρίς να γνωρίζει, χωρίς να εμβαθύνει. Η δε Τζένη που βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού ακολούθησε για ακόμα μία φορά τη δική της πάγια τακτική των χαμηλών τόνων και να μην απαντά σε κακεντρεχή σχόλια.

Όπως έχει εξομολογηθεί παλιότερα «Αυτό το διάστημα, όλους πιστεύω μας έχει διδάξει, εμένα πάντως σίγουρα, ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς και να είμαστε επικεντρωμένοι στην ουσία της ζωής και να εστιάζουμε στην αισιόδοξη πλευρά της, στο φως.Το καλό σε ανταμείβει πάντα με καλό! Ακολουθώ το δρόμο της ζωής μου με οδηγό την ψυχή μου, το ένστικτό μου, τα συναισθήματά μου, το «μέσα» μου, με τα «θέλω» μου και όχι τα «πρέπει» των άλλων.».

Πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκέμβρη, κάνοντας τον απολογισμό αυτής της χρονιάς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: «30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν. Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει. Καλό μήνα, με βλέμμα στο Φως!!».

Οι επόμενοι μήνες για τον Βασίλη και την Τζένη, παρά τη δύσκολη καθημερινότητα και ειδικά του Υπουργού Υγείας, θα είναι μια γλυκιά διαδρομή με το νέο μέλος της οικογένειας τους. Ωστόσο, τόσο με τον γάμο τους, όσο και με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και οι δυο τους θέλουν και προσπαθούν να κρατούν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: protothema.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours