“Τίτλοι τέλους” στη σχέση της Εύης Αδάμ με τον Μιχάλη Χανδρή

Αν και η σχέση του ισχυρού και γοητευτικού εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή με το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγο του Λάμπη Λιβιεράτου Εύη Αδάμ δεν επισημοποιήθηκε ποτέ ούτε κοινές φωτογραφίες τους είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, στα gossip πηγαδάκια της ναυτιλίας και της κοσμικής Αθήνας κυκλοφορούσε η φήμη -εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο- ότι η ωραία Εύη και ο ισχυρός άντρας της ναυτιλίας κάνουν στενή παρέα.

Σύμφωνα με την Espresso, το επιβεβαίωναν οι εμφανίσεις τους στα τραπεζάκια της Ράτκα, στο Πόρτο Χέλι, στο Λονδίνο, αλλά και στα πριβέ καλέσματα της Σίλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου, όπου τον Μιχάλη Χανδρή συνόδευε πάντα η Εύη Αδάμ.

Εύη Αδάμ: Στην αγκαλιά γνωστού εφοπλιστή (ΦΩΤΟ) | LIFESTYLE |  thepressroom.gr

Οι τελευταίες, ωστόσο, φήμες θέλουν να έληξε άδοξα το ειδύλλιο, με τον Χανδρή και την Αδάμ να διατηρούν άψογες σχέσεις, παραμένοντας φίλοι. Αλλωστε όλο το διάστημα της σύντομης σχέσης η low profile Εύη στάθηκε υπόδειγμα στο πλευρό του και δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Μιχάλης Δ. Χανδρής είναι ο πρόεδρος της Chandris Ltd με έδρα την Αγγλία. Διετέλεσε διευθυντής και συνιδρυτής της Celebrity Cruise Line από το 1987 μέχρι το 1997, όταν η εταιρία πουλήθηκε στη Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL). Είναι σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της Chandris Inc (με έδρα την Ελλάδα), η οποία διαχειρίζεται δεξαμενόπλοια και πλοία ξηρού φορτίου, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της βρετανικής – ευρωπαϊκής εταιρίας Real Estate Leathbond. Εκτός των παραπάνω είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Διεθνούς Ενωσης Πλοιοκτητών Δεξαμενοπλοίων Intertanko.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours