Τάνια Τρύπη: Υιοθέτησε το σκυλί που είχε κακοποιηθεί και βιαστεί με φρικιαστικό τρόπο

Στην αγκαλιά της ηθοποιού Τάνιας Τρύπη βρίσκεται πλέον το κουτάβι από την Αλεξανδρούπολη, που σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις έχει υποστεί κακοποίηση.

H πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας, Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου που εντόπισε το κακοποιημένο σκυλάκι είχε πει:

“Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα με βιαιότητα και με αντικείμενα παρά φύση, ενώ λείπει και ένα κομμάτι από τον πρωκτό του. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε”.

Η Αγάπη, στην αγκαλιά της Τάνιας Τρύπη

Πλέον το σκυλάκι ονομάζεται Αγάπη και βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά της Τάνιας Τρύπη.

“Στις 12 Νοεμβρίου βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ένα κακοποιημένο θηλυκό κουτάβι 4,5 μηνών που από τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί και βιαστεί επανειλημμένα. Παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3,000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κάνεις δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα (Πήρε το προσωρινό αυτό όνομα λόγω ότι βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).

Η γνώστη ηθοποιός Τάνια Τρύπη ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα βλέποντας τις αναρτήσεις μας στο social media, που απεγνωσμένα ψάχναμε να βρούμε τον δράστη επικοινώνησε μαζί μας και με δικά της έξοδα αποφάσισε να υιοθετήσει την μικρή “Αλέξα” για να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη. “Αγάπη” θα είναι και το νέο όνομα της μικρής σκυλίτσας που πλέον χάρη στην Τάνια Τρύπη είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα ξεχάσει την φρίκη που γνώρισε από έναν “συνάνθρωπο” μας. Δράστες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών δυστυχώς αν δεν τιμωρηθούν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επαναλάβουν το έγκλημα τους και σε άλλα άτυχα ζώα, αλλά πολύ πιθανόν και σε συνάνθρωπους μας”.

 

dog

 

 

dog
Πηγή:thetoc.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *