Συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τα πρώτα λόγια μετά τον ερχομό του γιου του 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το οποίο είναι αγοράκι.

Ο γνωστός σεφ από εδώ και στο εξής θα έχει να ανακαλύψει έναν νέο κόσμο εκτός από αυτόν της μαγειρικής, ωστόσο έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του που θα κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα πιο εύκολο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά έχουν μεταξύ τους.

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει γι’ αυτόν στο παρελθόν: «Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά».

Ο σεφ με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram υποδέχτηκε με το νέο μέλος της οικογένειας και ευχαρίστησε εκείνους που του έστειλαν τις ευχές τους.

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαρακι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.

Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή:athensmagazine.gr

About Post Author