Συγκινημένος ο Γιώργος Γεροντιδάκης παραδέχθηκε στο ξεκίνημα πως “ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγκάλιασε σε αυτή τη δουλειά.”

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, το βράδυ της Πέμπτης, στην «Φωτογραφία της ζωής μου».

Ο πρωταγωνιστής από τις “Άγριες Μέλισσες”, μάλιστα, είχε μια συναισθηματική στιγμή που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.
Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος ο ηθοποιός όσο και οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 γύρισαν περίπου είκοσι χρόνια πίσω! Κι αυτό μιας και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τότε, οπότε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδυόταν τον γιο της γνωστής ηθοποιού, στη σειρά «Τα φτερά του έρωτα».

Συγκινημένος, λοιπόν, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παραδέχθηκε στο ξεκίνημα πως «ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που με αγκάλιασε σε αυτή τη δουλειά.

Ήσουνα πάντα η μητέρα μου, πάντα θα είσαι στη δουλειά».«Έκανα τον γιο σου. Είχα έρθει και αντικατάσταση τότε. Στα μάτια σου τη μάνα που είσαι για το παιδί σου και ήταν πολύ συγκινητικό αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανθρώπους που, όπως εσύ, θα σε αγαπήσουν. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη παράσταση που είχες έρθει να με δεις» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός. «Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. 21 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Ευτυχώς που ξεκίνησα μαζί σας και δεν κατέληξα αλλού».

Βέβαια, τα δάκρυα δεν απουσίασαν ούτε από τα μάτια της παρουσιάστριας, Μαριάννας Τουμασάτου.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours