Σοφία Μουτίδου: «Δεν με πήρε κανείς για το Καφέ της Χαράς» – Τι απαντά ο Χάρης Ρώμας;

Ποια είναι η απάντηση του Χάρη Ρώμα στη Σοφία Μουτίδου για το μέλλον της ηθοποιού στο Καφέ της Χαράς;

View this post on Instagram

25 Ιουλίου η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» είναι αφιερωμένη σε εμένα και τα τραγούδια που έχω γράψει.Οι υπέροχοι Ναταλία Δραγούμη και Μιχάλης Μαρίνος ήταν οι άψογοι οικοδεσπότες(όπως πάντα άλλωστε)και ένα σωρό τραγουδιστές,ηθοποιοί και φίλοι ήταν εκεί γιά να με τιμήσουν.Το styling της εμφάνισης μου έκανε η καταπληκτική Νικόλ Παναγιώτου (Nicol Panagiotou) με δημιουργίες straight razor way. #harisromas #harisromasfans#tokafetisxaras#to_kafe_tis_xaras #statragoudialemenai#antennatv #ert1#ert#lyrics#actorslife

A post shared by Haris Romas (@harisromas) on

«Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση…»

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του “Καφέ της Χαράς”» ανέφερε χθες η ηθοποιός. «Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι… “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”. Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ό,τι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο “Καφέ της Χαράς”. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση…» τόνισε στη συνέχεια.

Τι είπε συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας:

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.

Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.

Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι «δεν χωράς”»

Πηγή:in.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *