Πώς να φορέσω τα slides πέδιλα;

Κι όμως, φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα τους
Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Η απάντηση στο κεντρικό ερώτημα: «Πώς να φορέσω τα slides παπούτσια»… είναι βασικά ‘’με τα πάντα’’. Έχουν φανατικούς haters. Έχουν όμως και φανατικούς υποστηρικτές. Επομένως είτε θα τα λατρέψεις είτε θα τα μισήσεις. Εκτός όμως από την προσωπική αισθητική της καθεμιάς μας, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα slides θα αποτελούν το must have της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Έκαναν δυναμικά την εμφάνιση τους πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε δεν τα έχουμε αποχωριστεί. Αυτήν την φορά όμως εκτός από τις slides παντόφλες που γνωρίζαμε… χάρη στον οίκο Bottega Veneta, τα slides απέκτησαν νέο νόημα. Από φλατ παντόφλες έγιναν τα πιο περιζήτητα πέδιλα των τελευταίων μηνών.

Ξεχώρισαν από την πρώτη εμφάνιση στην πασαρέλα, influencers δεν έκρυψαν στιγμή τον ενθουσιασμό τους για το συγκεκριμένο trend και φορέθηκαν ακόμη και χειμερινούς/ φθινοπωρινούς μήνες.

Το σίγουρο είναι πως αποτελούν ένα πολύ άνετο ζευγάρι παπουτσιών, τα οποία μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά με τα πάντα και παντού. Φυσικά οι συνδυασμοί έχουν καθοριστικό ρόλο. Μπορείς να προτιμήσεις τις slides παντόφλες για την παραλία, βόλτες στην πόλη και στις πρωινές χαλαρές εμφανίσεις σου και απ’ την άλλη, επιλέγοντας ένα slide πέδιλο… να απογειώσεις καλοκαιρινές εμφανίσεις πιο επίσημες, είτε πρωινές είτε βραδινές.

Είναι το ιδανικό trend για να τολμήσεις κάτι νέο και άνετο αφήνοντας πίσω τις πολύ κλασσικές σαγιονάρες και τα δετά πέδιλα. Και όλα δείχνουν… πως θα συνεχίσουν τα slides παπούτσια να αποτελούν τάση για πολλά ακόμη καλοκαίρια!

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή:allyou.gr

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours