Παύλος Χαϊκάλης: Διαψεύδει Λιάγκα και Σκορδά για την πρεμιέρα με 10 θεατές – «Είναι ντροπή, δημοσιογραφική αλητεία» [vid]

Ντροπή, ντροπή αυτό που κάνετε! Θέλετε να με εξοντώσετε! Δημοσιογραφική αλητεία… έχεις εμμονή μαζί μου Γιώργο! Έλεος….

Είπε εξοργισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης βγαίνοντας μέσω skype στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Χθες, 27 Δεκεμβρίου, το πρωινό πρόβαλε πλάνα από την επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη στο σανίδι  στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», αλλά και πλάνα από το άδειο θέατρο και όπως τόνισαν στην εκπομπή οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα.

Ο ηθοποιός σήμερα σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε στον αέρα του Πρωινού μεταξύ άλλων: «Ντροπή, ντροπή αυτό που κάνετε! Θέλετε να με εξοντώσετε! Δημοσιογραφική αλητεία… έχεις εμμονή μαζί μου Γιώργο! Έλεος» και υπογράμμισε ότι η εκπομπή έκανε λάθος μιας και τα πλάνα δεν ήταν από την παράσταση αλλά από την πρόβα.

Ο ηθοποιός ήταν έξαλλος και ο Γιώργος Λιάγκας μάταια προσπαθούσε να πάρει τον λόγο: «Τι λες Παύλο; Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου! Τι λες; Πότε σε έχω κυνηγήσει ρε Παύλο;»! Μάλιστα κάποια στιγμή πέταξε το ακουστικό του γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τον ηθοποιό και να του απαντήσει!

Στο τέλος ο παρουσιαστής, είπε: «Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς»!

Στο τέλος ο παρουσιαστής, είπε: «Λυπάμαι πολύ… τους έχω στηρίξει πολύ τους ηθοποιούς»!

Παύλος Χαϊκάλης: Δεν μπορώ να αντέξω, υποφέρω – Πέφτουν όλοι πάνω μου
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος διέψευσε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για τον κόσμο που πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης στην Κύπρο.

«Πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις. Το μέλλον θα δείξει», τόνισε ο ηθοποιός αρχικά και αναφέρθηκε στην παράσταση, στην πρεμιέρα της οποίας, όπως μετέφερε άλλο κανάλι, βρέθηκαν μόνο 10 άτομα, συμπεραίνοντας ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον ίδιο.

«Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό. Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές. Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδές ειδήσεις», τόνισε αρχικά και έδειξε τον πάκο με τα εισιτήρια που κόπηκαν:

«Τα πλάνα ήταν από την πρόβα»

«Πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό.

Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές.

Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις» ενώ δείχνοντας τον πάκο με τα εισιτήρια που κόπηκαν, επισήμανε:

«Την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το “άντρας παλιάς κοπής” το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ γι αυτό.

Έχετε διαμορφώσει μια άποψη την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Γι αυτό της έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Πού είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Τι απαντούν Λιάγκας – Σκορδά μέσα από το Πρωινό

Από την πλευρά τους, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν εκ νέου, επιμένοντας ότι το ρεπορτάζ των συναδέλφων τους στην Κύπρο είναι αληθές.

Μάλιστα, ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε και σε αυτή την εκπομπή επισημαίνοντας ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό ήταν από τη γενική δοκιμή, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ψευδώς ότι είναι από την πρεμιέρα.

«Είναι ντροπή και δημοσιογραφική αλητεία. Ρωτάτε τον κόσμο για ποιον ήρθατε να δέιτε την παράσταση; Έχει ξαναγίνει αυτό; Θέλετε να με εξοντώσετε» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός με τους τόνους στην εκπομπή να ανεβαίνουν.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours