Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Είναι στημένος ο κορονοϊός»

Σάλος έχει προκληθεί από την δήλωση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος τόνισε πως ο κορονοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα στημένο σκηνικό!

«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα», δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στο τραπέζι της εκπομπής οι τόνοι ανέβηκαν μετά την προβολή του βίντεο. Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σε αυστηρό ύφος: «Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που άκουσα και θεωρώ ότι είναι και ανεύθυνο. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει δημόσια, μετά από όλο αυτό που έχουμε περάσει στην Ελλάδα και που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο να λέει 1) ότι η καμπάνια ήταν τρομοκρατική και 2) ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία, στημένο και θα φανεί. Αν έχει στοιχεία ότι το θέμα του κορωνοϊού είναι μια συνωμοσία σκοτεινών δυνάμεων, επειδή αυτά τα πράγματα απευθύνονται σε λαό και έχουν να κάνουν με ζωή και θάνατο, να βγει να δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ότι ο κορονοϊός είναι μια συνωμοσία και όχι ένας θανατηφόρος ιός και να μας το εξηγήσει για να καταλάβουμε κι εμείς που μείναμε δύο μήνες μες στο σπίτι. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας, κάποιοι ακόμα μετράνε νεκρούς, κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά. Με τι γνώσεις βγαίνει και λέει ότι αυτό το πράγμα ότι είναι συνωμοσία και μας τρομοκράτησαν και μας έβαλαν τσιπ στον σβέρκο;»!

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός που έκανε αυτή την δήλωση:

4-3.jpg

Μπορεί η χώρα μας να σώθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό, ωστόσο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δήλωσε πως είναι… στημένος ο ιός!

Μέχρι σήμερα, 173 συμπολίτες μας έχουν χάσει τις ζωές τους από τον κορονοϊό.

«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες», δήλωσε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βάλαρη προκάλεσα οργή στην εκπομπή Πρωινό.

Το πάνελ της εκπομπής δεν πίστευε σε όσα έλεγε ο Βάλαρης.

Ενώ αρκετοί τόνιζαν πως αν έχει στοιχεία για όσα ισχυρίζεται να τα δώσει στην δημοσιότητα και όχι να λέει αοριστίες.

Πηγή:newsbomb.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *