Ο Samuel L. Jackson δεν είναι πλέον ο πιο ηθικός ηθοποιός του Χόλιγουντ

Για χρόνια, φανταζόμασταν ότι ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ήταν ο ασυναγώνιστος κυβερνήτης του ορκίσματος στο Χόλιγουντ, αλλά σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, αυτή η τιμή ανήκει πλέον στον Τζον Χιλ.

Από όλα τα περίεργα γεγονότα σχετικά με τη βιομηχανία του κινηματογράφου που θα μπορούσαν να σας κάνουν να αμφισβητήσετε όλα όσα γνωρίζετε στη ζωή, αυτό πρέπει να ξεχωρίζει ως το πιο παράξενο και απρόσμενο. Όταν σκέφτεστε να ορκιστείτε σε ταινίες, το πρόσωπο του Samuel L. Jackson υποσυνείδητα πλημμυρίζει το μυαλό σας λόγω των ρόλων του σε ταινίες όπως η Pulp Fiction. Φυσικά, είναι αλήθεια ότι ο ηθοποιός ορκίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αλλά είναι πραγματικά ο πιο αποκρουστικός ερμηνευτής στο Χόλιγουντ;

Λοιπόν, με την πανδημία COVID-19 να παραγκωνίζει τον κόσμο και να μας κρατά σε απομόνωση, έχουμε περισσότερο χρόνο στα χέρια μας από ό, τι ξέρουμε τι να κάνουμε, οπότε ο Buzz Bingo αποφάσισε ότι μπορούν επίσης να το διευθετήσουν μια για πάντα περνώντας περισσότερα από 3.500 σενάρια ταινιών. Ευγενική προσφορά της μεγαλοφυίας χρήσης του Martin Scorcese στο The Wolf of Wall Street, και εννοούμε ότι γλιστράμε με κατάρα λέξεις πριν από κάθε άλλη λέξη, ο Hill βρίσκεται στην κορυφή του γραφή βωμολοχίας με 376 ορκισμούς. Ο Τζάκσον είναι στην πραγματικότητα στο νούμερο τρία, νικήθηκε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο με 332 εκρηκτικά.

Το να νικήσεις τον Samuel L. Jackson σε οποιοδήπoτε πεδίο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, από μόνο του, οπότε ο Hill γιόρτασε τη νίκη αναγνωρίζοντας την έρευνα σε μια ανάρτηση Instagram, λέγοντας:

«Πολλοί άνθρωποι να ευχαριστήσω. @martinscorsese_ ευχαριστώ που με έσπρωξε. Και φυσικά ο υπέροχος @samuelljackson. Ταπεινωμένος. (Επίσης, «νέα έκθεση»; Lol ποια ομάδα επιστημόνων το έσπασε αυτό;). Πολλή αγάπη », έγραψε.

Jonah Hill

Τζον Χιλ

Φυσικά, ο Τζάκσον και οι θαυμαστές του πρέπει να σημειώσουν ότι αυτό είναι απλώς θέμα ποσότητας και όχι ποιότητας. Στην πραγματικότητα, αν ήταν το αντίστροφο, κανείς σε αυτόν τον κόσμο, ούτε καν ο Jonah Hill, θα μπορούσε να ελπίζει να νικήσει τον ηθοποιό με τον τρόπο που προφέρει αυτά τα κατάρα λόγια.

Αλλά ποιος ξέρει; Ίσως σε λίγα χρόνια, ο Samuel L. Jackson να ανακτήσει τη θέση του. Σε τελική ανάλυση, το μόνο που χρειάζεται είναι να πρωταγωνιστήσει σε μια μελλοντική ταινία Quentin Tarantino, σωστά;

About Post Author

+ There are no comments

Add yours