Μετά την πρωτοποριακή διαδικτυακή δημοπρασία “Cult Camvas” του οίκου Sotheby’s, η οποία περιελάμβανε 8 σπάνια sneakers που ήταν φιλοτεχνημένα από διάσημους καλλιτέχνες, ο οίκος αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του διαδικτυακό κατάστημα πώλησης sneakers, το οποίο ονομάζεται The Sneakers Shop και περιλαμβάνει εξαιρετικά σπάνια sneakers από την συλλογή του μουσείου Shoezeum.

Τα sneakers του νέου καταστήματος δεν αποτελούν αντικείμενα δημοπρασίας, καθώς μπορούν να αγοραστούν άμεσα από κάθε ενδιαφερόμενο. Πολλά από τα sneakers της συλλογής έχουν φορεθεί από διάσημους παίκτες του NBA ή είναι υπογεγραμμένα, ενώ υπάρχουν και πιο νέα μοντέλα, τα οποία είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν.

The Nike Moon Shoe

Στην συλλογή ξεχωρίζουν αρκετά μοντέλα, όπως τα Air Jordan 7s που φορέθηκαν από τον Μάικλ Τζόρνταν και φέρουν την υπογραφή του, το Nike Moon Shoe από το 1972, ένα Nike Air Max 1 με την υπογραφή του Tinker Hatfield, τα Reebok Pump PE που φορέθηκαν από τον Σακίλ Ο ‘Νίλ και φέρουν την υπογραφή του και ένα ζευγάρι Nike Dunk Low Lobsters.

Shaquille O’Neal’s game-worn and signed Reebok Pump PE

Δυστυχώς θα πρέπει να έχετε αρκετά χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό για να αποκτήσετε τα περισσότερα sneakers που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στο “The Sneaker Shop”, καθώς οι τιμές τους ξεκινούν από 500 δολάρια (σε ελάχιστα sneakers) και φτάνουν μέχρι και τα 150.000 δολάρια.

A Tinker Hatfield-Signed Nike Air Max 1 “Air Max Day”

O οίκος επισημαίνει ότι κάθε ζευγάρι στο The Sneakers Shop επιλέχθηκε για να τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο των sneakerheads, όσο και αυτών που επιθυμούν να γίνουν μέλος αυτής της κοινότητας. Στο διαδικτυακό κατάστημα, εκτός από sneakers υπάρχουν και ορισμένα αξεσουάρ, όπως μια vintage τσάντα Blue Ribbon Sports από τη δεκαετία του ’70.

The Blue Ribbon Sports Dealer Bag

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα σπάνια “πετράδια”, μπορείτε να επισκεφτείτε το sothebys.com

Photos via Sotheby’s

Πηγή:perpetual.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours