Ο Μάικλ Ντάγκλας έγινε ξανά παππούς και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του εγγονού του

Ο Μάικλ Ντάγκλας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του εγγονού του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μάικλ Ντάγκλας, καθώς ο γιος του, Κάμερον, καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο του, Ράιντερ.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του και της οικογένειάς του. Ο 76χρονος χολιγουντιανός πρωταγωνιστής δημοσίευσε στο Instagram ένα πολύ τρυφερό πορτρέτο, στην οποία βλέπουμε τον Κάμερον Ντάγκλας, με τη σύντροφό του, Βίβιαν, να κρατούν στην αγκαλιά τον νεογέννητο γιο τους.

«Συγχαρητήρια Κάμερον και Βίβιαν! Καλωσόρισες στον κόσμο, Ράιντερ Τ. Ντάγκλας» έγραψε ο Μάικλ Ντάγκλας στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ πρόσθεσε και το hashtag «Περήφανος παππούς».

Στη φωτογραφία, την ανέβασε πρώτος ο μπαμπάς του μωρού, εκτός από το μωράκι, ξεχωρίζει και η κορούλα του Κάμερον, η Λούα, η οποία φορά τη στολή της Έλσα από το Frozen, ενώ πολλοί στάθηκαν στην απίθανη έκφρασή της, η οποία μαρτυρά πως μάλλον θα προτιμούσα να παίζει με τα παιχνίδια της εκείνη τη στιγμή!

Ο 42χρονος Κάμερον είναι γιος του Μάικλ Ντάγκλας και της πρώην συντρόφου του, Ντιάντρα Λούκερ. Ο ηθοποιός έχει ακόαμ δυο παιδιά με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, τον 20χρονο Ντίλαν και τη 17χρονο Κάρις.

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Κάμερον Ντάγκλας είπε ότι η σύντροφός του και η γέννηση της κόρης του τον βοήθησαν να αφήσει πίσω του το παρελθόν του και τον εθισμό του στις ουσίες. «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου απέκτησα μια νέα οπτική στη ζωή μου. Η κόρη μου είναι πηγή έμπνευσης. Ελπίζω να δει ότι ο πατέρας της πέτυχε πολλά και έκανε καλά πράγματα και ίσως να νιώσει περήφανη για το ταξίδι μου».

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours