Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξομολογείται για τις «Άγριες Μέλισσες»

Οι Άγριες Μέλισσες, το σήριαλ εποχής, που έχει αφήσει εποχή τα τελευταία 2 χρόνια, έριξε αυλαία για αυτή την σεζόν πριν από 3 μέρες με ένα γερό φινάλε που καθήλωσε τους φανατικούς θαυμαστές του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος της αγαπημένης αυτής σειράς, σήμερα από τον προσωπικό του λογαριασμό κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, «εξομολογήθηκε» την συγκίνηση του και την ευγνωμοσύνη του για όλο αυτό που έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Διαβάστε τι έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος:

«Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια “μου” περισσεύουν…., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο. Η αγάπη σας για τις «Άγριες Μέλισσες» που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι! Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα.. Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours