Ο βασιλιάς Κάρολος «έφαγε» πόρτα από Adele και Ed Sheeran

Δε θα εμφανιστούν στην τελετή στέψης του

Την πρόσκληση να εμφανιστούν στη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου απέρριψαν η Adele και ο Ed Sheeran.

Οι δύο διάσημοι Βρετανοί καλλιτέχνες ήταν επιθυμία του ίδιου του Καρόλου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της στέψης του αλλά «έφαγε» πόρτα.

Οι φήμες λένε ότι και οι δύο τραγουδιστές απέρριψαν την πρόταση λόγω του «φορτωμένου» προγράμματός τους… (ή και όχι; ). Ο Ed Sheeran έχει προγραμματισμένη περιοδεία εκείνο το διάστημα, ενώ η Adele δε θέλησε να δώσει περεταίρω εξηγήσεις. Είπε ένα απλό «όχι».

Η στέψη του βασιλιά έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Ο βασιλιάς πρότεινε έναν αριθμό καλλιτεχνών, που θα ήθελε να εμφανιστούν και η Αντέλ μαζί με τον Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ πρόθυμος να συμμετάσχουν στη συναυλία», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του Παλατιού.

«Υπάρχει μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό. Έτσι προσέγγισαν και τους δύο καλλιτέχνες, αλλά η απάντηση που έλαβαν τους απογοήτευσε, καθώς τους είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμοι. Είναι ‘’Τιτάνες’’ της βιομηχανίας της σόουμπιζ και είναι κατεξοχήν Βρετανοί, αλλά και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ κρίμα», τόνισε η ίδια πηγή.