Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η ανάρτηση για την φίλη της Δέσποινα Βανδή

Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε την είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου συντάραξε τα θεμέλια της ελληνικής showbiz και προκάλεσε απορίες και αντιδράσεις απ’ άκρου εις άκρον του τηλεοπτικού / καλλιτεχνικού φάσματος.

Όμως, οι φίλοι του πρώην ζευγαριού κράτησαν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά παρά τις πιέσεις -χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Παντελή Καναράκη, προσκεκλημένου της Ιωάννας Μαλέσκου σήμερα στο «Love it» ο οποίος δεν δέχτηκε να πει κουβέντα για το θέμα.

Σεβόμενοι την παράκληση του ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας για διακριτικότητα, οι φίλοι τους δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα γεγονότα, τουλάχιστον για την ώρα.

Μόνο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, καλή φίλη της τραγουδίστριας από την αρχή της καριέρας των δύο γυναικών, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έγραψε η δημοσιογράφος:

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνο να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν από 25 χρόνια και δεν με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι τα πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και στη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει… αυτή που το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την Δέσποινα Βανδή.

217898951 3049348268643727 6318092646137780634 n

About Post Author

+ There are no comments

Add yours