Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο γάμος – αστραπή των 55 ωρών και οι αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της Τζέισον Αλεξάντερ

Τι και αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο, Τζέισον Αλεξάντερ, σε μεταμεσονύκτιο γάμο στο Λας Βέγκας το 2004, έγινε κάτι σαν ανέκδοτο, μιας και η κοινή συζυγική ζωή άντεξε μόλις δύο μέρες.

Ακριβώς 55 ώρες χρειάστηκε η πανίσχυρη νομική ομάδα της σταρ για να τον ακυρώσει, παραθέτοντας ως λόγο την προστασία της εικόνας της. Ο Τζέισον δεν έγινε παρά υποσημείωση στο δράμα της Μπρίτνεϊ και τώρα, στα 39 του, μιλά για όλους και για όλα, θεωρώντας πως η «καταστροφή του γάμου» τους ήταν μόνο η αρχή.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «δυνάμεις που την ελέγχουν» και την έχουν περικυκλώσει, κάτι που ήταν ορατό ήδη από τότε. Τέσσερα χρόνια μετά, η Μπρίτνεϊ τέθηκε εξάλλου κάτω από καθεστώς κηδεμονίας, με τον πατέρα της να ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής της, από την περιουσία των 36 εκατ. δολαρίων ως και τις εντελώς προσωπικές στιγμές της.

«Αυτό που έκαναν στην Μπρίτνεϊ κι εμένα έπρεπε να είχε χτυπήσει καμπανάκια», λέει ο Τζέισον στην Daily Mail, «οι άντρες με τα μαύρα αναμείχθηκαν, πλάι στη μαμά της και άλλα μέλη της οικογένειάς της, και μας ανάγκασαν να υπογράψουμε χαρτιά για να τελειώσουν τον γάμο μας. Δεν θέλαμε να τον ακυρώσουμε. Μας είπαν ψέματα. Το θέμα ήταν πάντα να ελέγχουν την Μπρίτνεϊ και να ελέγχουν τα λεφτά της».

Και καταλήγει: «Ζει έναν εφιάλτη πολύ χειρότερο απ’ ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί και για πολύ περισσότερο απ’ όσο συνειδητοποιεί ο κόσμος». Ο Τζέισον αποκαλύπτει πως όλες οι αποδείξεις για τον έλεγχο στη ζωή της ήταν ορατές ήδη από το 2004.

«Με ξεγέλασαν η μαμά, ο μπαμπάς και οι δικηγόροι της για να υπογράψω την ακύρωση. Μου είπαν ότι ο γάμος μας θα μπορούσε να βλάψει την καριέρα της Μπρίτνεϊ. Την αγαπούσα και ήμουν ένα αφελές παιδί που το είχαν μεγαλώσει να εμπιστεύεται και να σέβεται τους μεγαλύτερους»…

Πηγή:dete.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours