Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ελεύθερη και ωραία μετά από τον χωρισμό με τον επιχειρηματία

Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την Μαργαρίτα Παπανδρέου, η πρώτη δημόσια εμφάνιση και οι τίτλοι τέλους

H πανέμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Αντας, Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον γοητευτικό επιχειρηματία Νίκο μετά από αρκετό καιρό σχέσης.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον νέο της σύντροφο στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, στο Ηρώδειο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών. Οι δυο τους μάλιστα, μαζί με τον πατέρα της, βρέθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου του 2019, μετά τη λήξη της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου, στα παρασκήνια, προκειμένου να συγχαρούν τον μεγάλο συνθέτη και τότε ήταν που ο γοητευτικός Νίκος έγινε αντιληπτός από τους φωτογράφους. «Είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω προσωπικής επιλογής του δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, θέλοντας να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νίκος και η Μαργαρίτα είχαν γνωριστεί μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Είχαν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όμως για χάρη του έρωτά τους και οι δύο ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου πήρε το διδακτορικό της πριν από λίγες ημέρες και ο πρώην πρωθυπουργός αισθάνεται πολύ υπερήφανος. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε γνωστή την επιτυχία της κόρης του χωρίς να κρύβει την περηφάνια του για το κατόρθωμά της.

Ο ίδιος τονίζει πως η Μαργαρίτα απέκτησε το διδακτορικό της στη Βιολογία αναρτώντας και δύο φωτογραφίες από την παρουσίαση της διατριβής της. «Πάντα μεγάλη η χαρά να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν βήματα σημαντικά στη ζωή τους, να κοπιάζουν αλλά και να πραγματοποιούν όνειρά τους. Συγχαρητήρια, Μαργαρίτα, για την παρουσίαση και την απόκτηση του διδακτορικού σου στη Βιολογία!», ανέφερε στο μήνυμά του.

Πηγή:zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *