Κρυφό ειδύλλιο πίσω από τις Άγριες Μέλισσες

Στην δημοσιότητα ήρθε ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως ηθοποιός από την σειρά Άγριες Μέλισσες έχει κρυφό ειδύλλιο αλλά το κρύβει! Για ποια πρόκειται και ποιος ο γνωστός… φερόμενος σύντροφός της;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “The Proof Show”. Μια κοινή φωτογραφία στο Red Jasper Cabaret Theater ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο στην πόλη.

Ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει την είδηση λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι “Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι σε σχέση”, δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

ειδύλλιο Άγριες Μέλισσες

Οι δυο ηθοποιοί που αυτή την περίοδο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και αγαπούν φυσικά το θέατρο βρέθηκαν στην παράσταση και πόζαραν πλάι πλάι λίγο πριν την αρχή του έργου. Κι όπως καταλαβαίνετε πολλοί έσπευσαν να τους χρεώσουν μια νέα σχέση. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Ο αγαπημένος “Αγγελούκος” της Μουρμούρας που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη και η γλυκιά “Ασημίνα” από τις Άγριες Μέλισσες που πρόσφατα χώρισε από τον Πανταζάρα απολαμβάνουν αυτή την περίοδο την ελευθερία τους και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά.

Γιατί κρύβουν το ειδύλλιό τους

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, ότι η έλξη ανάμεσά τους είναι πολύ μεγάλη και εμφανής για όσους τους βλέπουν μαζί αλλά είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν κρυφό το οτιδήποτε προσωπικό συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο λόγος γι αυτό είναι ότι αρχικά θέλουν και οι δυο να βεβαιωθούν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι απλό φλερτ αλλά έχει περιθώρια να εξελιχθεί σε κάτι με γερές βάσεις και προοπτική για το μέλλον.

Έτσι κι αλλιώς ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκρυβε στην αρχή και την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη ενώ το ίδιο έκανε για πολύ καιρό και η Έλλη Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που προτιμούν να ακούγονται για τη δουλειά τους κι όχι για τα προσωπικά τους. Και το καταφέρνουν ως τώρα, αν και το ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο πάνω τους. Όσο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αναμένεται να φανεί με τον καιρό…

Πηγή: Περιοδικό Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published.