Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Φαίη Σκορδά και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε μια ανθρωποφαγία άνευ προηγουμένου.

Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό, ενώ των παιδιών της τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ίδια έγραψε στο Instagram της: «Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.

Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι» έγραψε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά στο μήνυμά της, ενημερώνοντας και για την κατάσταση της υγείας τόσο την δική της, όσο και των παιδιών της.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας για την δική της κατάσταση:«Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !
Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

#μένουμε_σπίτι».

Όταν η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό, κάποιοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν γιατί ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία. Ο “πόλεμος” στα σχόλια κάτω από το ποστ της, ακόμα και κάτω από τις ευχές για περαστικά που της έγραψαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει προηγούμενο και δείχνει καθαρά πως ο κόσμος στην πλειοψηφία του είναι σε κατάσταση πανικού και ξεσπάει όπου βρει.

Και δεν έχει και καμία βάση το εν λόγω κατηγορητήριο! Η Φαίη Σκορδά με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη στις 22 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή ξεφύγουν τα πράγματα στην Ιταλία και σε μια περιοχή, αυτή της Ρώμης που δεν ανήκει ακόμα και σήμερα στις περιοχές υψηλού κινδύνου της χώρας!

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε τότε στην Ιταλία με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο και αν είχε κολλήσει τον ιό εκεί… τότε θα είχε νοσήσει σαφώς νωρίτερα, πριν δηλαδή τις 13 Μαρτίου, 20 μέρες μετά το ταξίδι της! Είναι τουλάχιστον τρομαχτικό να βλέπει κανείς αυτά που γράφονται σε έναν άνθρωπο που νοσεί και που σίγουρα έχει τις δικές του αγωνίες για την υγεία του, ειδικά αυτό το διάστημα.

Όταν ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται και εδώ, η Φαίη Σκορδά είχε πολλές εκδηλώσεις στην Αθήνα και συναναστράφηκε με αρκετό κόσμο. Μάλιστα, είχε βρεθεί και σε φιλανθρωπικό event στο κολλέγιο Αθηνών αλλά βρισκόταν και καθημερινά στο στούντιο για την εκπομπή και έτσι από κάποιον άνθρωπο που ήδη νοσούσε είτε στην εκδηλώση που βρέθηκε είτε από συνεργάτες που συναναστρέφεται καθημερινά -και είναι πολλοί αυτοί- κόλλησε τον ιό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr και ο σύντροφός της έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και πήρε σήμερα, 16 Μαρτίου τα αποτελέσματα που είναι αρνητικά!

Η Φαίη Σκορδά μένει στο σπίτι, είναι σε καραντίνα για δύο εβδομάδες προκειμένου να αναρρώσει και φυσικά να μην κολλήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πότε ακριβώς ταξίδεψε και την φωτογραφία που είχε βγάλει ο σύντροφός της, αλλά και την ανακοίνωσή της ότι έχει νοσήσει από τον κορονοϊό!

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours