Η cosy τάση στα παλτό που τείνει να γίνει διαχρονική

Πέρα από κάποια κλασικά στυλ όπως είναι οι καμπαρντίνες ή τα δερμάτινα τζάκετ, δεν συναντάμε συχνά μια τάση στα παλτό που να έχει επιζήσει κατά τη διάρκεια πολλών σεζόν.

Τα teddy-coats όμως απέκτησαν τεράστια δημοτικότητα τον περασμένο χειμώνα, οι αναζητήσεις τους online αυξήθηκαν κατά 1000% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και τώρα είναι εδώ για ακόμα μια σεζόν.

Όλα τα είδη οικολογικής γούνας υπάρχουν στο ρεπερτόριο του χειμώνα 2019-20, αλλά αυτός εξακολουθεί να διακρίνεται ως ένας από τους πιο ανθεκτικούς τρόπους να τη λανσάρουμε.

Η ομορφιά του teddy coat είναι ότι μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στυλ: η Kim Kardashian-West, η Carine Roitfeld και η Rosie Huntington είναι άλλωστε μόνο μερικές από τις φανατικές οπαδούς του.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να φορεθεί αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρικό χαρακτήρα του, είναι καλύτερο να το ισορροπήσετε σε συνδυασμό με πιο στενές σιλουέτες στα ρούχα. Όπως και να επιλέξετε να το φορέσετε όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα θέλετε να φορέσετε τίποτα άλλο ολόκληρο το χειμώνα που έρχεται.

Πηγή: marieclaire.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours