Η Ιωάννα Παππά με τον γιο της στην πιο τρυφερή φωτογραφία

Η Ιωάννα Παππά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, ο οποίος τον επόμενο μήνα γίνεται 2 ετών.

Τη φετινή σεζόν η Ιωάννα Παππά κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Έξαψη», η οποία προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Mega, ενώ το φετινό καλοκαίρι παίζει στη παράσταση «Βάκχες», που βρίσκεται σε περιοδεία στα ανοιχτά θέατρα της χώρας μας.

Όμως ο ρόλος που έχει προτεραιότητα στη ζωή της είναι αυτό της μαμάς. Η γλυκιά ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αντώνη, ο οποίος τον Αύγουστο θα γίνει δύο χρονών.

Αν και η καθημερινότητα της Ιωάννας Παππά είναι απαιτητική, η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό OK! έχει δηλώσει πως φροντίζει να λείπει όσες λιγότερες ώρες είναι εφικτό. «Είμαι πάντα αυτή που θα το ξυπνήσει το πρωί και θα το κοιμίσει το βράδυ» ανέφερε στη συνέντευξη της.

Η Ιωάννα Παππά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της. Όπως βλέπουμε στο ασπρόμαυρο κλικ, ο μικρός Αντώνης κάθεται στο καρότσι του και η μαμά του τον κοιτάζει μέσα στα μάτια. Η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφία έγραψε «Η απόλυτη αγάπη».

«Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα» έχει δηλώσει η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours