Η Βραζιλιάνα αθλήτρια του volley είναι το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού η Μαρί Παράιμπα πόζαρε για το Playboy Βραζιλίας

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό την νέα περίοδο. Ελπίζω να έχουμε μια θαυμάσια σεζόν και να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους για τους οποίους θα αγωνιστούμε. Περιμένω να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και τους ανθρώπους του συλλόγου και να ξεκινήσουμε την δουλειά».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην Μαριάνα Αντράντε Κόστα ή κατά κόσμον Μαρί Παράιμπα. Αν το όνομά της δε σου είναι οικείο, τότε να σε ενημερώσουμε πως πρόκειται για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού στο τμήμα του γυναικείου volley. Διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, αγωνίζεται ως ακραία, έχει εξαιρετική υποδοχή και φημίζεται για το σερβίς της.

Επίσης φημίζεται για τις εντυπωσιακές αναλογίες της που αποτέλεσαν το διαβατήριο για να εμφανιστεί στο cover του Playboy Βραζιλίας για το τεύχος “Ιούλιος 2012”. Ήταν η εποχή λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και η Μαρί Παράιμπα αποτέλεσε τη Μούσα του μεγαλύτερου ανδρικού brand του πλανήτη.

Η -26χρονη τότε- Μάρι φωτογραφήθηκε σε ένα concept που ήρθε σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Έσπασε τα κάθε λογής στερεότυπα και δέχτηκε με μεγάλη της ικανοποίηση να ποζάρει ολόγυμνη. Εξάλλου δεν υπάρχει κάτι πιο φυσικό από ένα γυμνό σώμα. Η αθλήτρια που γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1986 έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την ίδια, τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες.

Η φωτογράφισή της στο Playboy Βραζιλίας αποτελεί έμπνευση και βήμα για τη θετική αποδοχή απέναντι στο φυσικό σώμα. Αντιμάχεται τα ταμπού και ανοίγει μία πόρτα προς την αποδοχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης και του ερωτισμού. Η νυν παίκτρια του Ολυμπιακού δε φοβήθηκε τον στιγματισμό μίας συντηρητικής κοινής γνώμης. Αγκάλιασε τη γυναικεία φύση της, ήρθε σε αρμονία με αυτή και το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν και εργάστηκαν πυρετωδώς γι’ αυτό το project. Όπως ακριβώς επιθυμούν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, να τους δικαιώσει στο τάραφλεξ.

Πηγή:playboy.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours