Η Άννα Φόνσου: «Κάνω έκκληση στον άνθρωπο που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο να μας πει πού είναι» – Τι λένε οι άλλοι

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Μαρίνο και ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια της πως κάθε φορά που προσπαθεί να βρει τα ίχνη του, υπάρχει κάποιος που την απειλεί.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε, θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται απ ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα, δεν ξέρω. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια», τόνισε αρχικά η γνωστή ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Μια κοπέλα που τον περιποιόταν και την είδα, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, ότι δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος που τον φροντίζει πριν από καιρό έχει καταγγείλει την Άννα Φόνσου, ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του Γιώργου Μαρίνου λέγοντας:

“H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο»

About Post Author

+ There are no comments

Add yours